PÅ KAFFEBAR: Ashley Greene og Joe Jonas ryktes å være Hollywoods nye superpar. Her er de to tenåringsidolene avbildet på vei ut fra en kaffebar i LA mandag ettermiddag.  Foto: Stella Pictures
PÅ KAFFEBAR: Ashley Greene og Joe Jonas ryktes å være Hollywoods nye superpar. Her er de to tenåringsidolene avbildet på vei ut fra en kaffebar i LA mandag ettermiddag. Foto: Stella PicturesVis mer

Her setter de fart på ryktene

Men tenåringsidolene vil ikke bekrefte forholdet.

SEHER.NO:  Det har den siste tiden versert en rekke rykter om at «Twilight»-stjernen Ashley Greene (23) har funnet tonen med popstjernen Joe Jonas (20), kjent fra The Jonas Brothers.

Det var etter at de to tenåringsidolene ble avbildet sammen på romantisk middag på kjendisrestauranten The Ivy i London, at romanseryktene satte i gang, og kilder kunne fortelle at de så svært forelsket ut.

- De hadde en veldig romantisk aften på The Ivy. De så ut som et nydelig par og virket som de nøt tiden borte fra pressen i LA, sa en kilde til News of The World i juli.

Denne uken satte paret nok en gang fyr på romanse-spekulasjonene, skriver Justjared.com.

Søndag var både Ashley og Joe tilstede under Teen Choice Awards i Hollywood, og mandag ettermiddag ble de avbildet på vei inn i en kaffebar i LA.

Så langt har hverken Greene eller Jonas villet kommentere forholdet, og paret virket heller ikke spesielt begeistret for de mange fotografene som ventet utenfor kaffebaren. 

Venner av paret har tidligere uttalt at de to «kun er gode venner», men andre kilder forteller at Jonas er svært betatt av skuespillerinnen.

- Han ønsker å date henne, har en kilde sagt.

Jonas har tidligere datet både popstjernen Taylor Swift og Disney-stjernen Demi Lovato, mens Greene har blitt koblet opp mot «Gossip Girl»-skuespiller Chace Crawford.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er hun egentlig helt naken