Her ser hun sin egen audition for første gang

Idol-deltager Ragnhild Andersen husket ikke dommernes kommentarer. Se video.

<strong>OVERRASKET:</strong> Idol-deltager Ragnhild Andresen synes det var både merkelig og morsomt å se seg selv på audition.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
OVERRASKET: Idol-deltager Ragnhild Andresen synes det var både merkelig og morsomt å se seg selv på audition. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken. 


SEHER.NO: Onsdag fikk Ragnhild Andersen (20) fra Rakkestad høre av Idol-dommer Marion Ravn at hun var «best i Bergen» etter sin fremføring av «Summertime». 20-åringen husket at det gikk bra under audition, men glemte dommernes kommentarer i ekstasen etter at hun fikk gullbilletten.

- Jeg husker at det gikk veldig bra, men husker ikke helt hva dommerne sa fordi jeg var helt i ekstase da jeg kom ut, forteller Ragnhild.

20-åringen var i Bali under auditionrundene i Oslo, og reiste derfor til Bergen for å delta. Hun har ikke sett sin egen audition før Seher.no viser henne klippet. 

- Jeg synes det var kjempemerkelig å se meg selv slik som andre ser meg. Dommerne var hyggelige og det var veldig morsomt å se. 

Det er særlig dommernes reaksjoner Andersen gleder seg over. Ungjenta fikk nemlig noen av sendingens beste tilbakemeldinger og imponerte tydeligvis alle dommerne med sin vakre stemme.

- Tilbakemeldingen fra dommerne var helt fantastisk og skikkelig kult å se. Å få høre at det jeg liker best å gjøre er bra nok.

Deltageren ble introdusert med klipp fra sommerjobben på Bunnpris, noe hun tror er et stempel som blir værende.

- Jeg er liksom kassadama på Idol jeg nå, men det er bare morsomt. Det var egentlig bare en sommerjobb som jeg hadde akkurat der og da. Nå er jeg kassadama fra bygda som har flyttet til storbyen og blitt med på Idol for å bli superstjerne.

Østfold-jenta håper folk får et positivt inntrykk av henne og mener hun har det som skal til i konkurransen.

- Det var jo noe av det dommerne sa, så det betyr vel at det ikke bare er jeg som sitter og fantaserer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er overhode ikke bestemt på forhånd [obj:media:9970]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer