Her ser du videoen av Aksel Hennies krasj

Seoghør.no sto rett ved da Aksel Hennies bil plutselig rullet rundt, og fimteamet styrtet fram til bilen. Se den høydramatiske videoen!

Publisert
Sist oppdatert
BERGEN/OSLO (SEOGHØR.NO): Aksel Hennie (36) måtte torsdag forlate innspillingen av filmen «Pioner» i ambulanse, da han torsdag mistet kontrollen over bilen han skulle kjøre i en scene. Bilen snurret over på taket og landet til slutt på hjulene.

Se og Hørs fotograf og reporter sto klare til å filme en bilscenen fra innspillingen i Bergen. Plutselig blir det svært dramatisk, når bilen ruller rundt.

På videoen øverst i saken kan man se at filmteamet løper til for å hjelpe Aksel ut av bilen, før en tydelig skaket Aksel Hennie går ut på egen hånd. 

HAR DU IKKE FÅTT MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV? SE DENNE UKENS PROGRAM HER

Hennie ble senere fraktet vekk i ambulanse, mens han skal ha klaget over smerter i nakke og rygg.

Etter å ha blitt sjekket på sykehuset, ska legene ha konstatert at Hennie hadde sluppet uskadet fra hendelsen.

- Aksel er i god behold, sa David Eriksen, manageren til Hennies forlovede, Tone Damli Aaberge etter ulykken til Seoghør.no.

følge Filmweb er «Pioner» en thriller fra starten av det norske oljeeventyret, og Hennie - som har rollen som en dykker - spiller mot to Hollywood-skuespillere. Wes Bentley har blant annet spilt i «The Hunger Games» og «American Beauty», og Stephen Lang har spilt i «Avatar».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tone: - Ikke mye nærkontakt om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer