Her ser de «Nydalen»-parodien for første gang

- Jeg er ikke en dum blondine, sier Paradise-Thea. Se video!

- JEG LIKER HVORDAN DE SIER «DOWN TO EARTH»: Emil Løvstad fikk seg en god latter da han så «Torsdag kveld fra Nydalen»s parodi på kjæresten Thea Bråten Christensens kommentar Foto: Anders Myhren, Seher.no
- JEG LIKER HVORDAN DE SIER «DOWN TO EARTH»: Emil Løvstad fikk seg en god latter da han så «Torsdag kveld fra Nydalen»s parodi på kjæresten Thea Bråten Christensens kommentar Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se hvordan Paradise-paret Thea og Emil reagerte på «Torsdag kveld fra Nydalen»-parodien i video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltakeren Thea Bråten Christensen (20) har blitt gjenstand for mange spøker etter at hun tabbet seg ut da hun skulle beskrive realitykollegaen Karoline Berget.

«Karoline ser ut som om hun er veldig jordnær og ordentlig, og det er liksom ikke helt meg. Jeg er mer sånn «down to earth»,» sa hun til TV-kameraene på skandalehotellet.

TV-tabben har gått sin seiersgang på nettet og i landets avisspalter, og slapp heller ikke unna radaren til komikerne i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen», som benyttet sjansen til å stemple deltakerne i realityserien som «white trash».

På grunn av ferie i utlandet har hverken Thea eller hennes Paradise-kjæreste Emil Løvstad (22) sett parodien før de fikk muligheten av Seher.no.

Men ingen av dem føler seg støtt av de satiriske kommentarene fra TV 2-komikerne Henriette Steenstrup og Odd-Magnus Williamson.

- Jeg synes det var bra jeg. Det er lov å si feil. Tabben kom på min første dag, da jeg skulle si noe om alle på to minutter og det gikk litt surr i huet mitt. jeg er jo jordnær vettu, sier Thea til Seher.no og ler.

Hun hevder hun ikke er redd for å bli stemplet som «dum blondine» etter all harseleringen.

- Jeg er ikke redd for å bli stemplet som dum, for jeg er jo ikke det . Folk får tro hva de vil, sier hun med et smil.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Så Paradise-sexen med svigermor[obj:media:8547]