Her ryker TV-stjernene sammen i en heftig slåsskamp

Truet med å knuse en glassbolle full av steiner i venninnens ansikt...

SLÅSSKAMP: Med et marsjerte Snooki tvers over rommet og hoppet opp på Angelina Pivarnick, som tok tar i håret hennes med begge hender.  Foto: All Over Press
SLÅSSKAMP: Med et marsjerte Snooki tvers over rommet og hoppet opp på Angelina Pivarnick, som tok tar i håret hennes med begge hender. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: En skikkelig catfight mellom «Jersey Shore»-stjernene Nicole «Snooki» Polizzi (22) og Angelina Pivarnick viste seg å være gull verdt for MTV.

Fredagens episoden av det populære realityprogrammet fikk nemlig det høyeste seertallet noensinne. Hele 6.7 millioner seere benket seg foran skjermen for å se den heftige slåsskampen mellom jentene, som endte med at Angelina forlot huset - og serien.

Da Snooki kom hjem fra en natt ute med resten av gjengen, slengte hun et par sarkastiske bemerkninger mot Angelina som satt i sofaen med tingene sine pakket. Samtalen hetet seg opp, og Snooki tok så av seg sine store øreringer.

- Hold øreringen mine, vær så snill, sa Snooki rolig til Jwoww.

Og med et marsjerer hun tvers over rommet og hopper opp på Angelina, som tar tak i håret hennes med begge hender. Derfra utviklet det seg til en heftig slåsskamp mellom de to jentene. De slo løs på hverandre i flere minutter. Imidlertid hadde ingen styrke nok til å få inn en skikkelig fulltreffer, skriver DailyMail.

Snooki var ganske nær ved å få inn en fulltreffer da hun hentet en stor glassbolle full av steiner, og truet med å knuse dem i Angelinas ansikt. Men da steppet Mike «The Situation» Sorrentino inn, og fjernet det improviserte våpenet.

Idet Angelina forlot huset, skrek hun:

- Fred ut, falske folk! Dere ser ut som 40-åringer hele gjengen. Få tak i noe Botox.

Hun avslørte senere overfor MTV`s kameraer at hun hadde håpet at noen ville be henne bli.

- Jeg trodde kanskje at noen var snille nok til å be meg om i bli. Det var egentlig det jeg håpet på, sa Angelina.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Var døden nær - veide bare 36 kilo