Her ryker «Svenske Hollywoodfruer» i tottene på hverandre

- Hadde jeg ikke fått betalt for dette, hadde jeg gått min vei. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer» blir som vanlig full av drama. Gunilla Persson (55) er ikke redd for å si hva hun mener, noe som fører til en stor krangel.

- Jeg må bare holde ut. Hadde jeg ikke fått betalt hadde jeg gått min vei.

- Hva er forskjellen på om du får betalt for å sitte her eller om du gjør en pornofilm, spør Åsa Vesterlund (39).

Da ser Gunilla svart, og skjeller ut 39-åringen.

- Hva slags logikk har du? Du er middelmådig og har dårlig karaktersnitt fra skolen. Logikken din er under middelmådig. Jeg elsker når kameraet ruller, bortsett fra når Åsa Verserlund sitter ved mitt bord.

- Hvorfor elsker du kameraene, fordi du elsker å titte på deg selv eller hva?

SINT: Gunilla Persson havner i stor krangel med Åsa Vesterlund i programmet «Svenske Hollywoodfruer».
SINT: Gunilla Persson havner i stor krangel med Åsa Vesterlund i programmet «Svenske Hollywoodfruer». Vis mer

- Kameraene elsker meg og. Jeg er Hollywoodfruer. Uten meg hadde det ikke vært noe show. De andre spiller bare mine biroller, og det står jeg for, avslutter 55-åringen.

- Datteren min er bedre enn Britney

Den single alenemoren havner ofte i krangler med de andre Hollywood-fruene og har måtte tåle hard kritikk fra TV-seerne for sine frittalende uttalelser.

Persson har aldri lagt skjul på at hun har høye ambisjoner for datteren Erika, og i en tidligere episode fikk vi se at 12-åringen fremførte en sang mens moren stadig kom med små rettelser og forbedringer.

- Erika har en utrolig sterk stemme full av følelser. Jeg har hørt på Britney Spears og Christina Aguilera og andre artister fra da de var i sin storhetstid. De var ikke halvparten så flinke som Erika, sa Gunilla.

KONTROVERSIELL: Gunilla Persson har måttet tåle mye kritikk for sine utsagn i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» Foto: All Over Press Patrik ??sterberg/
KONTROVERSIELL: Gunilla Persson har måttet tåle mye kritikk for sine utsagn i TV-serien «Svenske Hollywoodfruer» Foto: All Over Press Patrik ??sterberg/ Vis mer

Se tirsdagens episode av «Svenske Hollywoodfruer» kl. 20.30 på TV3 i kveld.

 

LES OGSÅ: - Hun var en djevel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer