Nicole Richie:

Her ryker stjernens hår

Kjendisdatteren var i fyr og flamme - bokstavelig talt.

TAR FYR: Nicole Richie fikk seg en opplevelse hun sent vil glemme på sin egen 40-årsdag. Foto: Instagram / AP Vis mer
Publisert

Mens vi her hjemme i Norge feirer at vår egen prinsesse Märtha Louise fyller 50 år denne uken, er det en rekke fans som jubler over en annen kjendisbursdag.

Tirsdag fylte nemlig kjendisdatter Nicole Richie 40 år.

I år er det 18 år siden Richie for alvor gjorde sitt inntog på det amerikanske kjendiskartet. Det var takket være den smått skandaløse dokuserien «The Simple Life» at Richie - den gang 22 år - gikk fra å være en relativt ukjent kjendisdatter til å bli en hyppig omtalt realitystjerne over natten.

Nå er hun altså 40 år, og feiringen av den store dagen gikk ikke ubemerket hen.

AVSLØRER: Robbie Williams forteller nylig om et lite uhell som skjedde ombord på et fly i fjor. Bilder: Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

I fyr og flamme

Dagen markerte hun sammen med venner og familie tirsdag, i en utendørs bursdagsfeiring. Hun kunne også glede seg over en helt spesiell dessert.

I en video delt på Instagram kan man nemlig se den ferske 40-åringen sitte ved et bord og få servert kake. På kaken er et gammelt bilde av kjendisdatteren.

Idet hun skal blåse ut lysene skjer imidlertid det elleville. Lyset fra kakene setter nemlig fyr på håret hennes.

  • Se videoen øverst i saken!

«Vel ... Så langt er 40 i fyr og flamme», skriver hun til Instagram-innlegget.

40-åringens ektemann Joel Madden (42) la igjen kommentaren: «That's hot», med en klar referanse til «The Simple Life».

LATTER: Da Liv Malin og Brynjar drar på date i Dplay-programmet «Første Date», er det spesielt en ting Brynjar legger merke til. Video: Dplay Vis mer

Åpnet seg om morsrollen

Richie og Madden, kjent fra bandet «Good Charlotte», ble mann og kone i 2010, og har de to barna Harlow Winter Kate (13) og Sparrow James Midnight (11).

Paret er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet. Denne sommeren åpnet imidlertid 40-åringen opp om hvordan det var å være mor til to barn gjennom pandemien.

- Vi var alle i sjokk og prøvde bare å få det til å fungere (...) De ga virkelig alt. Det gjorde meg så stolt av dem, sa hun om barna til People.

Som nevnt er tobarnsmoren selv kjent fra en av de første realityseriene. I et intervju med Entertainment Tonight fikk hun derfor spørsmål om hva hun hadde tenkt hvis hennes egne barn ble med på noe liknende.

SKADD: Farmen-aktuelle Lasse Lom har tidligere vunnet italienske «Skal vi danse». Under et finalenummer gikk det galt, da han fikk albuen ut av ledd og røk av en muskel i armen. Vis mer

- Jeg tror det ville vært noe annet å gå inn i nå, det kommer bare an på hva slags program det er, sa hun, og la til at det hadde vært greit så lenge barna var over 18 år.

LES OGSÅ: - Frustrerende for meg å fremstå slik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer