Her ryker albuen til Ola-Conny

- Jeg burde jo ha gått til legen, men jeg ville ikke innrømme for de andre at jeg hadde blitt knekt av en finne, sier «Ullared»-stjernen til Seoghør.no.

FELT I FINLAND: Ola-Conny Wallgren måtte se seg slått av en finne, men nektet å innrømme nederlaget for reisepartner Morgan Karlsson i bakgrunnen.  Foto: TVNorge/Kanal 5
FELT I FINLAND: Ola-Conny Wallgren måtte se seg slått av en finne, men nektet å innrømme nederlaget for reisepartner Morgan Karlsson i bakgrunnen. Foto: TVNorge/Kanal 5 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag er Morgan Karlsson (40) og Ola-Conny Wallgren (49) tilbake på norske TV-skjermer, når reiseserien «Morgan og Ola-Conny i Europa» har premiere på TVNorge.

Tidligere har vi sett duoen på reisefot i «Ut på tur med Morgan og Ola-Conny» og «Morgan og Ola-Conny i USA», og nå besøker de Hellas, Italia, Sveits, Finland og Tyskland.

Også denne sesongen er det duket for mye moro med de folkekjære «Ullared»-profilene.

Ola-Conny røper for Se og Hør at han blant annet ble offer for en sterk finne under visitten i Finland.

PÅ TUR - IGJEN: Denne artige duoen er endelig tilbake på skjermen! Foto: TVNorge/Kanal 5
PÅ TUR - IGJEN: Denne artige duoen er endelig tilbake på skjermen! Foto: TVNorge/Kanal 5 Vis mer

- Jeg ble utfordret i håndbak da vi var i Finland. Jeg drev med spyd- og kulekast i mine yngre dager, og var ganske så god vet du. Jeg har aldri tapt i håndbak før, forteller han.

Men denne gangen skulle bli den første gangen TV-sjarmøren måtte se seg tapt.

– Det smalt til i armen min, og jeg hadde tennisalbue hele reisen. Jeg burde jo ha gått til legen, men jeg ville ikke innrømme for de andre at jeg hadde blitt knekt av en finne, skratter Ola-Conny.  

 

 

 

Nederlaget til tross – Ola-Conny er tilhenger av å teste nye ting når han er ute på tur.

- Jeg kysset en alligator en gang. Og det smakte ikke godt, skal jeg si deg. Det smakte fisk!

- Jeg tenkte jo litt på om jeg kunne få salmonella og slike sykdommer, men da en annen fyr gjorde det og spurte meg om jeg også våget, så måtte jeg jo slå til. Man må være litt gal iblant!

49-åringen har tidligere fortalt Se og Hør at han har slitt med engelsken på sine mange turer, men det er også andre problemer som har dukket opp når den festlige svensken har vært på reisefot.

– Jeg har problemer med magen når jeg er ute og reiser, jeg tåler ikke bakterier så godt, innrømmer han.

- Men jeg har funnet en løsning på det. Det hjelper nemlig å drikke en Underberg (urte- og krydderbrennevin som ofte brukes for å få fart på fordøyelsen, journ.anm.) hver morgen.

«Morgan og Ola-Conny i Europa» sendes torsdager kl 20.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Leter ikke lenger etter en kjæreste

BEDRE MED BIL: - Jeg har fått flyskrekk på mine eldre dager. Jeg sitter hele tiden og spenner meg og kikker ut på vingene. Og kommer det en luftgrop kan det bli litt panikk, forteller Ola-Conny Wallgren, som nå er aktuell i «Morgan og Ola-Conny i Europa» på TVNorge.    Foto: TVNorge/Kanal 5
BEDRE MED BIL: - Jeg har fått flyskrekk på mine eldre dager. Jeg sitter hele tiden og spenner meg og kikker ut på vingene. Og kommer det en luftgrop kan det bli litt panikk, forteller Ola-Conny Wallgren, som nå er aktuell i «Morgan og Ola-Conny i Europa» på TVNorge. Foto: TVNorge/Kanal 5 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer