«Paradise Hotel» 2018:

Her røper «Paradise»-vinneren seg på direkten

Julie Grindbakken forklarer hva som skjedde da tabben var et faktum.

RØPER VINNEREN: I tiende og siste utgave av «Pærra-preik» ble det sendt direkte fra finalefesten til «Paradise Hotel». Det var da noen gjorde en liten bommert og avslørte vinneren før den ble kåret på TV. Video: Thomas Rasmus Skaug Vis mer Vis mer

Torsdag kveld ble det kjent at Julie Grindbakken (21) og Leo Faa (21) sto igjen som vinnerne av «Paradise Hotel» 2018.

I den anledning var det duket for storslått finalefest på Rockefeller i Oslo, der årets deltakere skulle feire sesongen, seg selv - og ikke minst de to vinnerne.

Se og Hørs «Pærra-Preik» hadde derfor flyttet studioet til festen, og sendte direkte fra Rockefeller. Programleder Kine Falch snakket med flere av deltakerne under direktesendingen.

Helt på tampen av sendingen klarte Julie Grindbakken imidlertid å forsnakke seg om utfallet i finalen - omtrent to timer før resultatet ble klart på TV.

Se video av hendelsen øverst i saken!

Når Se og Hør snakker med«Paradise»-Julie dagen etter den store finalefesten, forteller hun at det hele var et uhell.

- Det som skjedde var at vi kom til Rockefeller, der vi skulle bli intervjuet av mange forskjellige medier. Noen sendte live, andre ikke. Noen ba oss om å danse, andre hadde quiz. Folk dro i oss hele tiden, det var stressende og et ganske rotete opplegg, sier hun.

Programleder Kine Falch forteller at hun først ikke fikk med seg tabben.

- Men da jeg oppdaget tabben ble jeg sjokkert. Det var jo nettopp noe sånt som dette som ikke skulle skje da vi var direkte, sier hun.

- På forhånd hadde vi hatt tett dialog med pressekontakt for «Paradise Hotel», Andreas Framnes, slik at vi var sikre på at deltakerne var nøye informert om direktesendingen vår. Vi informerte også deltakerne rett i forkant av selve sendingen.

Saken fortsetter nedenfor.

ET PAR: «Paradise Hotel»-deltagerne Julie Grindbakken og Oskar Johansson avslører at de er mer enn bare venner. Vis mer

- Var stresset

Julie var den første deltakeren som gjestet «Pærra-Preik»-sendingen, da hun ble intervjuet sammen med kjæresten Oskar Johansson.

Hun fikk beskjed om at sendingen var direktesendt, men overfor Se og Hør forklarer hun at hun ikke forsto at det var samme livesending som foregikk da hun kom tilbake i sendingen etter en halvtimes tid.

- Jeg visste jo at dere sendte direkte, men jeg trodde at dette var et annet opplegg som skulle vises etter at resultatet var klart, sier hun.

21-åringen forklarer at det var en stressende dag for henne, noe hun spesielt merket under pressekaoset.

- Det var en stor dag for meg. Jeg har jo fått en del kritikk gjennom hele sesongen, og jeg var veldig stresset for hvilke reaksjoner jeg ville få etter å ha vunnet. Jeg tenkte mye på det, sier hun, og legger til at hun ikke har fått noen kommentarer om forsnakkelsen.

Det har imidlertid strømmet inn positiv respons etter Julies «Paradise»-seier.

- Noen negative kommentarer har jeg selvsagt fått, der noen synes at det var bra at Leo knuste kula. Men det har vært mest positiv respons. Jeg ble helt rørt da jeg leste alle meldingene i natt. Jeg måtte felle noen tårer, sier vinneren.

Saken fortsetter nedenfor.

ÉN TOK PENGENE: Det var Julie Grindbakken og Leo Faa som stakk av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Slik gikk det under troskapstesten. Video: TV 3 / Thomas Rasmus Skaug / Ingrid Cogorno Vis mer

- Uheldig

I forkant av «Paradise»-innspillingen skriver deltakerne under på en kontrakt der det blant annet fremgår at TV3 kan bøtelegge deltakerne dersom de røper innhold i programmet.

Overfor Se og Hør forklarer kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum, at det er usikkert om Julies bommert vil få konsekvenser, nettopp fordi dette var en situasjon hun ikke forårsaket med vilje.

- Det er jo utrolig uheldig når sånt skjer, siden vi har klart å holde det hemmelig så lenge. Samtidig er live-sending noe deltakerne ikke er vant med å gjøre, dermed kan de fort glemme at det de sier går rett ut til alle som ser på. Som sagt er det ikke noe gøy når slikt ser, men det er ikke en situasjon som Julie har forårsaket med vilje, slik vi ser det, sier Hanum.

Også redaktør for Seoghør.no, Jonas Jørstad, beskriver det hele som et uhell.

- Det er selvsagt uheldig at en ung og ivrig deltaker forsnakker seg i vår direktesending, men uhell kan dessverre skje. Verken Se og Hør eller TV3 kan gardere seg mot alt.

LES OGSÅ: Her gjør «Paradise»-vinneren det uventede