Kim Kardashian:

Her røper hun babynyheten

- Vi har noe vi ønsker å kunngjøre.

FORELDRE FOR FJERDE GANG: I første glimt fra den kommende sesongen av «Keeping Up with the Kardashians», får vi se øyeblikket da Kim Kardashian West forteller familien om at hun og ektemannen venter sitt fjerde barn. Video: E! Vis mer

Spekulasjonene om at stjerneekteparet Kim Kardashian West (38) og Kanye West (41) venter sitt fjerde barn, kom til overflaten like over nyttår.

To uker senere bekreftet Kim at det var hold i ryktene, ved å samtidig avsløre at ekteparet venter en liten gutt. Fra før har de døtrene North (5) og Chicago (1), samt sønnen Saint (3).

- Vel, nyheten er ute. Jeg ble full på julefesten vår, og jeg fortalte det til noen folk. Jeg kan ikke huske hvem jeg sa det til, for jeg blir aldri full, fortalte den vordende firebarnsmoren under en opptreden hos talkshow-verten Andy Cohen (50).

Jubel og begeistring

Like før helgen viste tv-kanalen E!, som sender realitymagneten «Keeping up with the Kardashians», fram det første glimtet fra den kommende sesongen - som har premiere i slutten av mars.

Blant promoteringssekvensene røper Kim og Kanye den store babynyheten overfor familien, som skjer over middagsbordet (se klippet øverst i saken).

SPENTE: Kanye West og Kim Kardashian blir firebarnsforeldre til våren. Her er stjerneparet avbildet sammen for tre uker siden. Foto: NTB Scanpix
SPENTE: Kanye West og Kim Kardashian blir firebarnsforeldre til våren. Her er stjerneparet avbildet sammen for tre uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har noe vi ønsker å kunngjøre, forteller Kim, før hun slipper katta ut av sekken.

Både Kims mor, Kris Jenner (63), og søsterens ekskjære, Scott Disick (35), virker å sette stor pris på familieforøkelsen. Mens førstnevnte måper og tar hendene foran ansiktet, bryter Scott ut i ellevill jubel.

Alternativ metode

Det nye Kardashian-medlemmet kommer til verden i løpet av våren, ved hjelp av en surrogatmor. Det er ikke første gang ekteparet benytter seg av den alternative svangerskapsmetoden.

38-åringen sliter nemlig med såkalt forliggende morkake - som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner - og måtte ty til surrogathjelp også da yngstedatteren Chicaco ble født i januar i fjor.

Den gang forsøkte de vordende trebarnsforeldrene etter beste evne å holde surrogatormoren unna offentligheten, for å unngå unødvendig pressejag. Kvinnens identitet ble dermed aldri formelt kjent, selv om hun, uten å vise ansikt, tok del i en episode av «Keeping up with the Kardashians».

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Kim og Kanye, som betalte dyre dommer for svangerskapet, skal ha vært svært fornøyd med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen. Ifølge People har de likevel valgt å benytte en annen surrogatormor for å bære fram sitt fjerde barn.

Omstridt i Norge

Surrogatbyttet skal ikke ha vært et opprinnelig ønske fra ekteparet, men har medisinske grunner.

- De hadde håpet å kunne benytte seg av samme gestasjonelle surrogatormor (der kvinnen er genetisk ubeslektet med barnet), men forsøket lyktes ikke. Paret har derfor funnet en annen, som nå er gravid, fortalte en kilde til ukebladet i januar.

Ved såkalt gestasjonell surrogati settes et allerede eksisterende embryo - i dette tilfellet fra Kim og Kanye - inn i surrogatmorens livmor. Embryo er altså en betegnelse på et foster i tidlig stadium av svangerskapet.

Saken fortsetter under videoen.

Surrogati er ikke uvanlig i USA, der metoden tillates i alle former. Her hjemme er surrogati derimot forbudt, noe som har sørget for en rekke etiske debatter gjennom årene.

Ifølge People skal alt stå bra til med Kims surrogatmor og den lille i magen.

Spår ny babyboom

Som følge av Kims babynyhet skal 38-åringens like berømte søstre visstnok ha fått hastverk med å følge etter - og selv få flere barn.

- Kims babynyhet påvirker søstrene og deres babyplaner. De elsket å være gravide samtidig, og vil at barna skal være nær i alder. Alle spøker med at de vil ha en ny runde med «trillinger», fortalte en kilde til E!

Med trillinger menes fjorårets babyboom, der henholdsvis Kim Kardashian, Kylie Jenner (21) og Khloé Kardashian (34) ønsket hver sin datter velkommen til verden. Mens de to sistnevnte ble mødre for første gang, ble Kim altså trebarnsmor.

Trebarnsmor er også eldstesøster Kourtney Kardashian (39), som har barna Mason (8), Penelope (6) og Reign (3) sammen med nevnte Scott Disick. Selv om 39-åringen angivelig er singel i skrivende stund, etter bruddet med 14 år yngre Younes Bendjima (25) i fjor høst, har også hun ved flere anledninger snakket om ytterligere familieforøkelse.

Kilden som E! har snakket med, sier riktignok ingenting om hvilke søstre som angivelig planlegger familieutvidelser i 2019. Khloé Kardashian har riktignok allerede gitt fansen flere hint.

LES OGSÅ: Får slakt for dette antrekket