Her røper han seg på direkten

Plutselig glapp det ut av Robert Downey Jr.

RØPET BARNETS KJØNN: - Shit. Jeg sa det, sa Robert Downey Jr. til Jay Leno etter å ha røpet at han og kona venter en liten gutt. Foto: NBC
RØPET BARNETS KJØNN: - Shit. Jeg sa det, sa Robert Downey Jr. til Jay Leno etter å ha røpet at han og kona venter en liten gutt. Foto: NBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer ble det kjent at Hollywood-stjernen Robert Downey Jr. (46) skulle bli pappa for andre gang. Downey Jr. og kona Susan Levin (38) venter nemlig sitt første barn sammen i februar.

Mandag gjestet 4-åringen talkshowet «Tonight Show with Jay Leno» på NBC. Der sa han mer enn han på forhånd trodde han kom til å si...

For selv om han sa til Leno at «Jeg kan ikke si et ord» og «Det har jeg ikke lov til å diskutere» når det ble snakk om barnets kjønn, gikk nemlig skuespilleren rett i fella og avslørte at de to venter en liten gutt.

Etterpå la han hodet i hendene i ren frustrasjon.

- Shit. Jeg sa det...


I intervjuet snakket Downey Jr. også om at det er han som har lidd gjennom konas graviditet.

- Jeg tror faktisk det har vært tøffere for meg. Når det gjelder hormoner, humør, kvalme og hele greia, sa han lattermildt.

På spørsmål om han planlegger å bli en ivolvert far, fantes det liten tvil i svaret han ga.

- Jeg mistenker det, sa han.

Robert Downey Jr. er fra før av pappa til Indio (18), som han har sammen med eks-kona, Deborah Falconer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett filmstjernen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer