Her river hun av Eva kjolen!

Katy Perry og Eva Longoria stjal showet under MTV EMA. Se bilder!

OOOPS: Katy Perry tok et godt grep om kjolen til Eva Longoria, og rev den deretter av. TV-stjernen ble dermed stående med rumpa «bar» på scenen.  Foto: All Over Press
OOOPS: Katy Perry tok et godt grep om kjolen til Eva Longoria, og rev den deretter av. TV-stjernen ble dermed stående med rumpa «bar» på scenen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Søndag var det duket for glamourøs musikkfest i Madrid, da det årlige MTV Europe Music Awards gikk av stabelen.

Det var «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria Parker (35) som var vert for arrangementet, og alle de største stjernene innen europeisk og internasjonal musikk var selvsagt tilstede for å feste og motta priser.

Mestvinnende for kvelden ble popsensasjon Lady Gaga (24), som stakk av med totalt tre av 15 priser.

Hun vant både for best pop, best female og best song med «Bad Romance».

Popstjernen selv var og holdt konsert i Budapest, og kunne derfor ikke være tilstede for å motta prisene.

Dermed var det opp til noen andre å stjele MTV-showet, slik Gaga gjorde da hun dukket opp i sin mye omtalte kjøttkjole under MTV VMA-utdelingen i september.

Popstjernen Katy Perry (26), som kom med ektemannen Russell Brand (35) og vant pris for beste video med «California Gurls», tok dermed på seg oppgaven om å skape litt ekstra blest i salen.

Og etter å ha mottatt prisen dro hun dermed med seg vertinne Eva Longoria ut på scenen, og viste tv-stjernen «hvordan det skal gjøres», skriver Daily Mail.

- Som du vet, så har jeg vært vert for dette showet et par ganger, sa Perry.

Deretter tok hun et fast grep om den svarte ballkjolen til vertinnen, og rev av henne skjørtet, slik at hun ble stående i en svært dristig korsett-body på scenen.

Stuntet skapte naturlig nok stor oppstandelse og jubel i salen, og Eva mottok strålende applaus der hun spradet rundt i sitt minimale antrekk.

Blant andre som opptrådde søndag, var popstjernen Rihanna, som holdt en forrykende opptreden, før hun deretter sang en låt med Bon Jovi, som vant prisen Global Icon.

Også Miley Cyrus (17) og Shakira (33) vekket oppmerksomhet med sine lettkledde sceneantrekk, og 16 år gamle Justin Bieber vant prisen for best male, og slo dermed både Kanye West og Eminem.

Eva Longoria var imidlertid ikke helt ferdig med å vekke oppsikt, og dukket senere opp på scenen i en imitasjon av Lady Gagas kjøttkjole og omtalte seg selv som «jamon iberico».

Norske Tommy Tee, Casiokids, Susanne Sundfør, Lars Vaular og Karpe Diem kjempet om pris i kategorien Best European Act, men måtte se seg slått av Marco Mengoni.

Se den totale vinnerlisten nedenfor:


Best New Act: Ke$ha
Best Pop: Lady Gaga
Best Alternative: Paramore
MTV EMA Global Icon: Bon Jovi
Best Rock:  Thirty Seconds To Mars
Best Male: Justin Bieber
Best Video: Katy Perry «California Gurls»
Best Hip Hop: Eminem
Free Your Mind: Shakira
Best Live: Linkin Park
Best Female: Lady Gaga
Best Song: Lady Gaga «Bad Romance»
Best European Act: Marco Mengoni
Best Push Artist: Justin Bieber
World Stage: Tokio Hotel

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:- Disse kjemper om MTV-pris