Her redder Mila kollegaen

De forbipasserende stoppet opp, da de så hvem som kastet seg ut i det iskalde vannet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Mila Kunis (29) - som for tiden dater Ashton Kutcher  (34) - ga forbipasserende en støkk, da hun onsdag kastet seg ut i New Yorks iskalde East River for å redde en tilsynelatende druknende mann.

Men publikum ble beroliget, da de ved nærmere øyensyn så at mannen som kjempet mot vannet, var Hollywood-stjernen Robin Williams (51), og at det hele var del av innspillingen av den nye filmen «The Angriest Man in Brooklyn».

Filmen - som har premiere i 2013 - handler om en mann som prøver å finne ut hva han vil gjøre i de siste sekundene av livet sitt.

I tillegg til Kunis - som blant annet er kjent fra filmen «Black Swan» - og Williams, står «Game of Thrones»-stjernen Peter Dinklage på rollelisten.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjuler ikke lenger kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer