BLE SINT: Irene Primstad Haugvalstad reagerte med sinne etter den første kritikken fra mesterkokken Eyvind Hellstrøm, men nå roser hun kokken for lærdommen han har gitt henne. Foto: TV3
BLE SINT: Irene Primstad Haugvalstad reagerte med sinne etter den første kritikken fra mesterkokken Eyvind Hellstrøm, men nå roser hun kokken for lærdommen han har gitt henne. Foto: TV3 Vis mer

Her raser hun over Hellstrøm-kritikken

- Hellstrøm skal bli her om jeg så skal binde ham fast med kjetting på stolen, sette ti hengelåser på ham og dra ham inn på kjøkkenet. Se video!

Publisert
SEHER.NO:  Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har kritisert mange kokker for å ta «en spansk en» i matveien i løpet av sine tre sesonger med TV-programmet «Hellstrøm rydder opp».

Men da den tidligere kjøkkensjefen på Bagatelle dro på besøk til en norsk restaurant i den spanske byen Orihuela Costa vanket det langt tøffere skyts.

- Du har ikke noe kunnskap om mat. Det holder ikke å ha en restaurant, et kjøkken, en kokebok og en engelsk kokke som kun kan det du har lært henne om norsk mat, sier 61-åringen til Irene Primstad Haugvalstad, som i seks år har drevet restauranten «La Luna».

Kritikken får imidlertid ikke den standhaftige Rogalands-kvinnen til å gi opp.

- Eivind sier til meg nå at dette klarer ikke jeg. Han gjør meg enda mer forbanna. Jeg dreit meg loddrett ut i går med den forbannede fiskepuddingen.

- Hellstrøm skal bli her om jeg så skal binde ham fast med kjetting på stolen, sette ti hengelåser på ham og dra ham inn på kjøkkenet, raser hun til kameraene.

Til Seher.no sier Irene at de tøffe tilbakemeldingene kom som en overraskelse på henne.

- Jeg var nok ikke forberedt på det, det var nok derfor jeg ble sint. Men jeg er veldig glad for at jeg ble med. Jeg lærte utrolig mye av Hellstrøm mens han var her, sier hun til Seher.no.

Til tross for Hellstrøms dystre spådommer i starten, har hun sammen med sin britiske kokk Colette Harrington snudd den negative trenden etter Hellstrøms besøk.

- Det viktigste han har lært meg, er viktigheten av å satse på ferske råvarer. I tillegg var besøket en inspirasjon som ga meg tilbake gnisten.

- Det merkes på omsetningen. Etter at Hellstrøm har den økt med mellom 30 og 40 prosent.

Til tross for at hun ikke mottar TV3 i Spania, håper Irene å få sett torsdagens episode via internett.

- Dersom vi får det til, blir det fest her. Jeg håper heller ikke at jeg har sett ham personlig for siste gang. Han er velkommen her når som helst, sier hun til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp» ser du på TV3 torsdager kl 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sa opp jobben etter Hellstrøm-besøk[obj:media:9189]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer