Her prøver søsteren å overgå Kim

Khloé Kardashian overlot nesten like lite til fantasien som Kim, da hun arrangerte French Montanas 30-årsdag.

Publisert

SEOGHØR.NO: Denne uken har Kim Kardashian (34) fått nettet til å koke med sine vågale nakenbilder for Paper Magazine.

Men  lillesøster Khloé (30) kan også kunsten å overlate nesten like lite til fantasien.

Det viste hun lørdag i forrige uke, da hun arrangerte 30-årsfest for den angivelige «på-igjen»-kjæresten French Montana i L.A., skriver People.

Khloé, som de siste månedene stadig har vakt oppsikt med sine utrolige former, klinket til med en fotsid, midnattsblå kjole i et gjennomskinnelig stoff - og med én farlig høy splitt ved hvert lår.

DRISTIG: Den glitrende kjolen til Khloé overlot lite til fantasien i fotografenes blitzregn lørdag kveld. Legg merke til den sølvmetalliske vesken, trolig fra Chanel, som matchet det skimrende kjolestoffet og de originale skoene. Foto: All Over Press
DRISTIG: Den glitrende kjolen til Khloé overlot lite til fantasien i fotografenes blitzregn lørdag kveld. Legg merke til den sølvmetalliske vesken, trolig fra Chanel, som matchet det skimrende kjolestoffet og de originale skoene. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

I blitzregnet fra fotografene på den stjernespekkede bursdagsfesten, ble stoffet i den sexy kjolen desto mer avslørende. Dermed viste den flotte realitystjernen frem «absolutt alt», ifølge Fishwrapper.

Festet med rap-fiffen

Den supersexy, «gresk gudinne»-inspirerte kjolen kombinerte Khloé med bølger i håret, markert øyensminke, diskrete smykker og stilletthæler i mørkeblått og gjennomsiktig materiale.

JENTEFUT: Snoop Dogg var sikkert fornøyd med å feste med brennheite Khloé i L.A. lørdag forrige helg. Rap-legenden var, i motsetning til reality-stjernen, godt påkledd.  Foto: All Over Press
JENTEFUT: Snoop Dogg var sikkert fornøyd med å feste med brennheite Khloé i L.A. lørdag forrige helg. Rap-legenden var, i motsetning til reality-stjernen, godt påkledd. Foto: All Over Press Vis mer

På festen, som inkluderte rapstjernene Snoop Dogg og Diddy, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner og hennes nye flamme Corey Gamble, serverte Khloé en bursdagskake laget av cupcakes til hedersgjest French Montana.

- Khloé fartet rundt og sørget for at alt gikk på skinner, sier en innsidekilde til People om bursdagsfestens sexy vertinne.

I september tok forholdet mellom Khloé Kardashian og French Montana slutt etter omlag et halvt år. Nå ser turtelduene altså ut til å ha funnet sammen igjen.

Det var på sensommeren 2013 Khloé bestemte seg for å gå fra ektemannen, basketstjernen Lamar Odom (35), etter at både rusproblemer og utroskap kom for en dag.

LES OGSÅ: - Han kysset først den ene, så den andre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer