Her prøver Ole I'Dole seg på rap-låt

80-tallsstjernen Ole Evenrud tok utfordringen fra rap-duoen Cir.Cuz på strak arm..

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I kveldens episode av TV 2-programmet «Cover Me» er det 80-tallsstjernen Ole Evenrud (49) og rapperne i Cir.Cuz som møtes i «cover-duell».  

Evenrud, mest kjent som Ole I'Dole, skal covre Cir.Cuz-gutta Mats Melbye og Thomas Pedersens hitlåt «Radio», mens rapperne tar for seg slageren «Det va'kke min skyld».

- Teksten blir en utfordring. Jeg er jo snart 50 og har vært samboer i 16 år, mens de er unge. Så det kan bli lite troverdig om jeg skal uttrykke meg på samme måte som dem, sier Ole Evenrud om den musikalske duellen.

«Cover Me»-programleder Gunnar Greve, som selv er hiphop-artist, tar med seg de unge rapperne til Evenruds studio i Halden. Der oppstår det et morsomt møte mellom to generasjoner av norske musikere. 

Om du er spent på hvordan Ole I'Dole takler rap-låta «Radio», kan du få en smakebit i videoen øverst i saken!

«Cover Me» sendes på TV 2 lørdager klokken 22.50. Få full oversikt i Seoghør.nos TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg spurte mor om jeg kom til å dø  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer