Her prøver Jim Carreys datter seg i «Idol»

- Å vokse opp i skyggen av pappa har ikke bare vært lett. Se video!

STOLT PAPPA: Jim Carrey klarte ikke å skjule sin stolthet da datteren Jane via telefon ga ham beskjed om Idol-suksessen foran TV-kameraene. Foto: FOX
STOLT PAPPA: Jim Carrey klarte ikke å skjule sin stolthet da datteren Jane via telefon ga ham beskjed om Idol-suksessen foran TV-kameraene. Foto: FOX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


SEHER.NO: Skuespilleren Jim Carrey (50) har gjennom hit-filmer som «Ace Ventura» «Masken» og «The Truman Show» blitt en av USAs mest populære filmstjerner.

Men nå er en ny generasjon Carrey i ferd med å sette Hollywood på hodet.

Søndag viste Jims datter Jane Carrey (24) fram sine sangkunster i TV-programmet «American Idol» og fikk raskt billett videre av et enstemmig dommerpanel.

Carrey sang Bonnie Raitt-låta «Something to talk about».

I et intervju med programlederen Ryan Secrest avslørte Jane - som er et resultat av ekteskapet mellom Jim og hans første kone Melissa Womer - at det ikke alltid har vært like lett å ha en berømt far.

- Å vokse opp i skyggen av pappa har ikke bare vært lett. Navnet både hjelper og hindrer meg. Jeg føler meg presset til å være bedre, for at ikke folk skal si at jeg ikke har fått suksess kun på grunn av ham.

Jim Carrey - som i fjor kunne glede seg over å bli bestefar, da Jane ble mamma for første gang - la imidlertid ikke skjul på sin stolthet da datteren fortalte ham om Idol-suksessen.

- Jeg gleder meg til at verden skal forstå hva slags talent hun har. Herregud, det blir et spennende år, sa han på telefon til datteren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jim Carrey ble bestefar


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer