<strong>KYSSET:</strong> Will Smith kysset kona Jada under basket-kampen i Philadelphia fredag, og forsøkte dermed å sette en stopper for ryktene om at ekteskapet er i oppløsning. Foto: All Over
KYSSET: Will Smith kysset kona Jada under basket-kampen i Philadelphia fredag, og forsøkte dermed å sette en stopper for ryktene om at ekteskapet er i oppløsning. Foto: All Over Vis mer

Her prøver de å stoppe brudd-ryktene

Superparet Will Smith og Jada Pinkett Smith viste sin kjærlighet for åpent kamera.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Til tross for at det er spekulert i om ekteskapet deres er i ferd med å gå i oppløsning, ble Will Smith (43) og Jada Pinkett Smith (40) sett kyssende og romantiske under en basketball-kamp i Philadelphia fredag.

Publikummeren Becky Haring satt et par rader unna superparet, og sier til People.com at paret koste med hverandre og så ut til å ha det fint sammen.

Will Smith danset med under kampen i sin hjemby, og ga på et tidspunkt kona et kyss - for åpent kamera.

Filmstjernene hadde med seg sine berømte barn Jaden (13) og Willow (11) på basket-kampen, og familien poserte for fotografene inne i salen.

En annen publikummer, Tom Kline, som satt i VIP-avdelingen like i nærheten av Hollywood-stjernene, forteller at familien ankom et stykke ut i kampen.

- Will og Jada ble introdusert for publikum til stor jubel. Hun la hengivent hodet sitt på skulderen hans, mens han strøk på henne og smilte, sier Kline til People.com.

Will spiller for tiden mot sønnen Jaden i innspillingen av action-filmen «After Earth», mens Jada og datteren Willow, som dukket opp med nytt grønt hår, ble observert sammen i New York tidligere i uka da Pinkett Smith promoterte filmen «Madagascar 3: Europe's Most Wanted».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - De sover på separate soverom 

Se video her!


[obj:media:10905]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer