Her prøver de å skjule sin kjærlighet

Amanda Seyfried og hennes nye kjæreste prøvde å lure fotografene.

SEOGHØR.NO: Vakre Amanda Seyfried (27) ble nylig koblet til skuespillerkollega Justin Long (35). Paret har blitt fotografert sammen, men har hittil ikke kommentert forholdet. 

Da de ankom flyplassen i Los Angeles prøvde de forgjeves å lure fotografene. Jusin holdt avstand til Amanda slik at de ikke skulle bli fotografert sammen, men innså at det var umulig da han så videokameraet. 

Long liker ikke å dele sitt privatliv og venner nær skuespilleren tror ikke han vil snakke om forholdet. 

- Justin er superprivat når det kommer til å snakke om forholdene sine, så jeg er ikke helt sikker på hvordan de møttes, men de har kjent hverandre en stund. I det siste har de hengt sammen oftere og oftere, og vært på forskjellige dater. De er begge veldig opptatt, men vil se hvor det bærer hen, sier en kilde Us Magazine. 

Det ferske paret har flere ganger blitt fotografert sammen den siste tiden, og kan nok ikke lenger nekte for at det er romantikk i luften. 

Mellom 2008 og 2010 var Justin i av-og-på-forhold med Hollywood-skuespiller Drew Barrymore (38), mens Amanda tidligere har datet kjekkaser som Alexander Skarsgård, Dominic Cooper, Josh Hartnett og Ryan Phillippe - og ble sist koblet til «Dexter»-stjernen Desmond Harrington i fjor sommer. 

LES OGSÅ: Har hatt angst- og panikkanfall i mange år