Her prøver bruden å snike seg unna

Men Jordan burde kanskje valgt en annen bil, om hun ikke skulle bli oppdaget av fotografene...

DEKKET SEG TIL: Katie Price forsøkte å skjule seg på vei hjem fra bryllupet. Det gikk ikke helt som planlagt.  Foto: All Over Press
DEKKET SEG TIL: Katie Price forsøkte å skjule seg på vei hjem fra bryllupet. Det gikk ikke helt som planlagt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Katie Price (34), bedre kjent som Jordan, giftet seg fredag for fjerde gang. Den gravide modellen sverget foran 170 gjester om at dette garantert er hennes siste bryllup.

- Jeg skal ikke bli som Elizabeth Taylor, sa hun foran gjestene og sin nye ektemann Kieran Hayler (26).

Hayler, skal ha grått under både sin og Katies tale, og fleipet selv med sin deltidsjobb som stripper da han fikk mikrofonen.

- Vanligvis når jeg ser et publikum på denne størrelsen, tar jeg av meg klærne, sa han, ifølge Daily Mail, før talen ble langt mer emosjonell. 

- Hvem hadde trodd i desember at jeg skulle gifte meg? Og nå kommer jeg til å bli far også, sa han, mens tårene trillet. 


Katie, skal selv ha designet brudekjolen som var dekket med Swarovski-krystaller. Hennes fem år gamle datter Princess gikk foran henne ned midtgangen og kastet ut roseblader, og sønnene Junior (7) og Harvey (10) gikk bak henne ned kirkegulvet.

- Kieran var overveldet med lykke. Det var veldig romantisk og da han gråt ble alle andre rørt også. Katie så fantastisk ut, sier en av gjestene til The Sun. 

Paret giftet seg også på Bahamas i januar - så dette ble deres andre bryllup.Den tidligere modellen har tidligere vært gift med artisten Peter Andre (39) og den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid (37).


Førstnevnte er også faren til Princess og Junioer, mens Harvey fikk hun med den tidligere Manchester United-spilleren Dwight Yorke (41).
Men i søndagens The Sun, blir det avslørt at den store dagen ikke endte udramatisk for det nygifte paret. For da paret fyrte opp et gedigent fyrverkeri på slutten av bryllupet tok det fyr i et tre, og brannvesenet måtte tilkalles. 

Søndag morgen var imidlertid dramaet glemt, da de nygifte prøvde å snike seg ubemerket avgårde fra Rookery Manor i Western Super Maredro. Katie hadde dekket seg til med et skjerf, men det var liten tvil om hvem som satte seg inn i bilen - en rosa Range Rover. Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer