<strong>FØDER SNART:</strong> Mariah Careys tvillingfødsel er ventet å starte når som helst. Foto: Stella Pictures
FØDER SNART: Mariah Careys tvillingfødsel er ventet å starte når som helst. Foto: Stella Pictures Vis mer

Her poserer hun helt naken - igjen!

Ektemannens hender er det eneste som dekker til Mariah Careys bryster.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Mariah Carey (42) ventes å føde tvillinger når som helst. Det betyr ikke at hun sitter helt stille bare for å vente på forløsningen. Nå poserer hun nemlig naken på enda en magasinforside - med puppene omfavnet av ektemannen Nick Cannon (30).

Nylig postet Mariah Carey et bilde av babymagen på Twitter, den gang med en malt sommerfugl på den voksende magen. Og bare for noen dager siden kom bildene av den høygravide kvinnen på omslaget til magasinet Life & Style, der Carey poserte helt naken i en intim photoshoot med Cannon, som her ikke assisterte henne på samme måte.

- Jeg ville ikke gå glipp av denne måten å dokumentere den unike opplevelsen på, sa hun til Huffington Post om bildene, mens Nick Cannon på sin side ikke la skjul på at han angret på nakenbildene paret har tatt sammen under graviditeten.

- Det er litt saftig. Jeg mener, har du noensinne sett dine foreldre naken? sa han i sitt radioshow «Rollin' with Nick Cannon».

Denne gangen ser det derimot ut som at Mariah Carey har mannen på sin side. I det seneste nummeret av OK! magazine viser paret mer enn noensinne. I en intim gest dekker han nemlig til konas bryster. Bare ved hjelp av sine sterke mannehender...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mariahs søster nekter for prostitusjon  
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer