- Her pleier det å gå rett så galt

Jan Thomas viser hvordan du legger flytende eyeliner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har sminket utallige Hollywood-stjerner og norske kjendiser. Nå har Se og Hørs Motepoliti samlet sine beste tips i en videoserie med navn «Jan Thomas-metoden». Her går han gjennom trinn for trinn hva du må gjøre for å få filmstjernenes perfekte look.

Countrystjernen Taylor Swift (24) har sin egen signatursminke: røde lepper og katteaktig øyesminke. Tidligere har Jan Thomas vist hvordan du legger den perfekte leppestiften. Nå er det eyelineren som står i fokus.

– Taylor Swifts sminke fascinerer meg. Jeg elsker den flytende eyelineren, som hun legger oppe på øyelokket. Med litt trening kan du gjenskape den foran speilet hjemme, forklarer kjendisstylisten til Se og Hør.

Jan Thomas bruker helst en skråkost og en eyeliner i krukke, en mellomting mellom flytende og gel. Vil du heller bruke en flytende liner med egen applikator kan du likevel følge samme framgangsmetode.

I videoen øverst i saken demonstrer Jan Thomas teknikken. Den største feilen jenter gjør er å påføre eyelineren i ett, sammenhengende strøk. Han anbefaler å bruke lite produkt og lage streken steg for steg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer