RETT UT: Hugh Hefner tester internett-farsotten «pklanking» på Playboy-husets spisebord. Foto: Twitter
RETT UT: Hugh Hefner tester internett-farsotten «pklanking» på Playboy-husets spisebord. Foto: Twitter Vis mer

Her planker Hefner i Playboy-huset

Ble utfordret av sin 60 år yngre kjæreste. Se bildene!

Publisert
SEHER.NO: Hugh Hefner lever et annerledes liv enn de fleste 85-åringer, og tirsdag viste han sin spontane side etter en rune kortspill med flere Playboy-jenter, inkludert sine to kjærester, Shera Berchard og Anna Sophia Berglund (25).

Etter at spillingen var over, utfordret Berglund nemlig sin 60 år eldre kjæreste til å prøve internett-farsotten "planking" - som består av å legge ut bilder av seg selv,  mens man ligger rett ut på et uvanlig sted.

Hefner la seg sporenstrekst på spisebordet i stua i Playboyhuset. Kort tid senere lå bildet på hans Twitter-side fulgt av teksten «Etter at vi hadde spilt Uno, fikk Anna meg til å planke. Se hennes bilde.»

- Jeg fikk Hef til å planke!, skrev en tydelig fornøyd Berglund etter stuntet.

Men 25-åringen var ikke noe dårligere enn sin sjef og kjæreste. Sammen med flere Playboy-jenter tok hun samme kveld et gruppebilde hvor de planket på det samme bordet..

Foreløpig er det ikke kjent om Hefner har planer om å prøve internett-farsotten andre steder.
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hefner (85) har to kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer