PARODIEN: Mona Grudt og Marvin Wiseth stiller gratis opp i Sparebank 1s parodi. Foto: Fra parodien
PARODIEN: Mona Grudt og Marvin Wiseth stiller gratis opp i Sparebank 1s parodi. Foto: Fra parodien Vis mer

Her parodierer Mona Grudt Clooney-reklamen

Konkurrenten parodierer DnB Nors George Clooney-reklame.

Publisert
SEHER.NO: Etter at reklamebyrået Try lagde den svært suksessfulle reklamefilmen med George Clooney for banken DnB Nor, har det vært mye snakk om reklamefilmen og at Hollywood-stjernen stilte opp i en norsk film.

Det førte til at reklamen ble parodiert i TV 2s humorserie «Kollektivet». Nå har DnB Nors konkurrent, Sparebank 1 Midt-Norge, gjort det samme.

I Sparebank 1 sin film er det bankens egen kommunikasjonsdirektør, tidligere Høyre-ordfører Marvin Wiseth, som spiller Clooney. Kvinnen spilles av Mona Grudt.

Kjetil Try i Try reklamebyrå hadde onsdag ikke sett Sparebank 1s parodi.

- På generelt grunnlag kan jeg si at det alltid er en ære å bli parodiert, men siden jeg ikke har sett denne filmen, ønsker jeg ikke å gi noen kommentar, sier han til Seher.no.

Parodien ble ifølge Kampanje laget i anledning bankens TÆL-show i Olavshallen.

- Vi synes DnB Nor hadde en god idé som vi ville gjøre en vri på med våre konferansierer Mona og Marvin. Til forskjell fra DnB, jobber våre filmstjerner gratis, og i stedet for å sende penger til Hollywood, gir vi dem til lokale ildsjeler og talenter, forteller informasjonsdirektør Hans Tronstad i Sparebank 1 SMN til Kampanje.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med konserndirektør i kommunikasjon hos DnB Nor, Trond Bentestuen, onsdag.

Etter at denne saken ble publisert ble videoen fjernet. Les mer om dette her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kanskje han ikke er så stor i Skandinavia?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer