Her parodierer han Clooney - igjen

Arnie «Skiffle-Joe» Norse poserer som George Clooney på nye bilder. Se bakomfilmen her.

KOPIERER CLOONEY: Arnie Norse iførte seg militæruniform da han imiterte George Clooney fra filmen «The Good German» fra 2006.  Foto: All Over/Lina Hekkli/Seher.no
KOPIERER CLOONEY: Arnie Norse iførte seg militæruniform da han imiterte George Clooney fra filmen «The Good German» fra 2006. Foto: All Over/Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Arnie «Skiffle-Joe» Norse (86) parodierer George Clooneys reklamefilm for DNB NOR i et innslag for TV2 –serien «Kollektivet». Videoen går som en farsott på youtube og har allerede blitt sett av nærmere 90.000.

Nå går trubaduren et steg videre og poserer som Clooney i en en fotoserie for Se og Hør.  

Norse tar frem sjarmørblikket når han ifører seg legeklær slik som Clooney i legeserien «Akutten». 86-åringen poserer også som sjømann i «Den perfekte storm».

Arnie er kanskje mest kjent for «Bært Bært»-visa som han fremførte på Norske Talenter og var også med i Ylvis-serien «Norges Herligste».

Han var ikke vond å be når han fikk sjansen til å etterligne filmsjarmøren.

- Jeg er med på alt som er gærnt. George Clooney er en suveren skuespiller og jeg har også oppdaget at han har humor, sier han til Seher.no.

Det var spesielt den danske damen som fanget Arnies oppmerksomhet i den originale reklamefilmen.

- Han hadde med seg en vakker dame fra Danmark og hun var en god skuespiller hun og.

Se resultatet av de morsomme bildene fra fotoserien i fredagens Se og Hør Weekend.

  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sexy som bare søren!  

Se video her!


[obj:media:10218]


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer