VINKET: Få trodde at Johnny Depp skulle dukke opp midt i Hollywood. Men det gjorde han. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VINKET: Få trodde at Johnny Depp skulle dukke opp midt i Hollywood. Men det gjorde han. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Her overrasker han alle

Superstjernen tok seg tid til å vinke til Seher.no.

Se video fra "Alice in Wonderland"-kaoset i Los Angeles nederst i saken!

HOLLYWOOD (SEHER.NO):  Det er svært sjelden at superstjernen Johnny Depp (46) viser seg offentlig. Derfor var det også få som turte å håpe på at den verdenskjente skuespilleren skulle dukke opp på faneventet for filmen "Alice in Wonderland" i Hollywood & Highland Center i Hollywood fredag kveld amerikansk tid.

I tillegg til Johnny Depp, er det flere kjente navn som har roller i filmen, som har verdenspremiere 5. mars. "Alice in Wonderland" er regissert av Tim Burton, og på rollelisten finner man stjerner som Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Stephen Fry, Crispin Glover, Michael Sheen og Christopher Lee.

Seher.no er på plass i Los Angeles, og tok plass backstage under det store eventet, der tusenvis av fans hadde møtt fram i håp om å få et glimt av sine store idoler. Og etter flere timers venting ankom de på rekke og rad - få meter unna.

I presseskrivet fra arrangøren var det ikke annonsert at Johnny Depp var en av dem som skulle komme. Men skrikende ungjenter håpet i det lengste at "Pirates of the Caribbean"-stjernen likevel skulle ta seg tid til fansen. De ble garantert ikke skuffet.

Plutselig kom stjernene nemlig på rekke og rad, godt beskyttet av gigantiske livvakter. Tim Burton, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Michael Sheen - og Johnny Depp. Og det var tydelig hvem som var den mest populære av dem.

For mens fansen hylte "Johnny", snudde 46-åringen seg rundt og vinket i retning av Seher.no. Det var nok for de fleste, som hylte av glede etter oppmerksomheten de fikk.

Etterpå ble stjernene fraktet ned i et parkeringshus, og kjørt vekk fra området. Ingen fikk dermed snakket med Johnny Depp & co. Men fansen gikk likevel ikke skuffet hjem...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er en skam for USA 

Se Johnny Depp vinke til Seher.no her:[obj:media:8403]