Her overrasker Bjarne Brøndbo Onkl P

Både hovdedgjesten og de andre deltagerne ble tydelig overrasket da D.D.E.-vokalisten fremførte sin tolkning i «Hver gang vi møtes».

SEOGHØR.NO: I lørdagens episode av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» er det Pål «OnklP» Tøien (30) sin tur til å bli hyllet.

LIKTE DET HAN HØRTE: Pål OnklP Tøien var i godt humør da Bjarne Brøndbo fremførte sin versjon av sangen Fredag. Foto: TV 2
LIKTE DET HAN HØRTE: Pål OnklP Tøien var i godt humør da Bjarne Brøndbo fremførte sin versjon av sangen Fredag. Foto: TV 2 Vis mer

Den populære rapperen, som i fjor hadde en kjempehit med sangen «Styggen på ryggen», fikk blant annet servert en spesiell tolkning av sangen «Fredag».

Den var det D.D.E.-vokalist Bjarne Brøndbo som stod bak.

Brøndbo presenterte en Balkan-inspirert versjon av sangen, noe Tøien åpenbart satt pris på. Han smilte og så veldig fornøyd ut.


Tøien uttalte seg nylig til bladet MANN om sin egen deltagelse i TV 2-programmet.

- De aktivitetene var litt døve greier. Men jeg er jævlig fornøyd med låtene jeg gjorde på «Hver gang vi møtes». Jeg hadde en fakkings visjon med hver eneste låt, og følte at jeg naila det.

- Men jeg hadde bare fokus på det, jeg tenkte ikke over at det skulle bli så mye prat og annet piss. Bjarne Brøndbo hadde et par gode og drøye historier. Han var ikke så fæl. Han var bare jævla slitsom, haha, sa han til bladet.

«Hver gang vi møtes» sendes lørdag klokken 20.00 på TV 2.

Video: Lene Nystrøm i «Hver gang vi møtes»:


Video: Silje Nergaard rører Jonas Fjeld:


LES OGSÅ: - Trodde ikke det var så mye prat og annet piss

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.