Her overøser Rihanna strippere med sedler

Den sexy sangeren kom i nærkontakt med de kvinnelige stripperne. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rihanna (24) er kjent for å være glad i en fest, og har ved flere anledninger lagt ut Instagram-bilder av kvinnelige strippere ute på byen.

Forrige helg besøkte hun strippeklubben King of Diamonds i Miami, der hun skal ha brukt omtrent 50.000 kroner på tips til de yppige stripperne.

Nå har Seoghør.no fått tilgang på en videosnutt fra nattklubb-besøket, som viser hvordan «S&M»-sangeren øser dollarsedler over den ristende rumpa til en av stripperne.

Rihanna skal ha befunnet seg på strippeklubben for å sjekke ut hvordan stripperne danset til musikken hennes, ifølge New York Daily News.

Se klippet av Rihanna på strippeklubben i videovinduet øverst i saken!

24-åringen, som for tiden er ute på sin verdensomspennende turné Diamonds World Tour, har flere ganger tidligere vakt oppsikt med sitt åpne forhold til sex.

I 2011 skal hun ha blitt vel nærgående overfor de kvinnelige stripperne da hun besøkte en klubb i London.

Samme år fortalte «Diamonds»-sangeren at hun elsker å bli bundet og slått på soverommet, og hun lanserte en musikkvideo som var så sexy at den ble bannlyst i en rekke land.LES OGSÅ: Dette bildet får vennene hennes til å rase

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer