Her oppfyller Reese Witherspoon ønsket til kreftsyk fireåring

«Legally Blonde»-stjernen overrasket med støttekampanje på Instagram.

STØTTENDE STJERNE: Filmstjernen ble beveget av å høre om fire år gamle, kreftsyke Will som holder humøret oppe på sykehuset med «Lovlig Blond». Denne uken startet hun en egen støttekampanje for gutten på Instagram da hun kledde seg ut som sin kjente rollefigur fra filmen.  Foto: Reese Witherspoon/Instagram
STØTTENDE STJERNE: Filmstjernen ble beveget av å høre om fire år gamle, kreftsyke Will som holder humøret oppe på sykehuset med «Lovlig Blond». Denne uken startet hun en egen støttekampanje for gutten på Instagram da hun kledde seg ut som sin kjente rollefigur fra filmen. Foto: Reese Witherspoon/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Reese Witherspoon (38) ble allemannseie gjennom sin komiske rollefigur Elle Woods i «Lovlig blond»-filmene på starten av 2000-tallet.

Men over ti år senere vekker den romantiske komedien fra 2001 fortsatt begeistring, selv hos de aller yngste generasjonene.

Denne uken tok trebarnsmoren til Instagram for å oppmuntre den kreftsyke fireåringen Will, som har lagt sin elsk på «Lovlig Blond». Kledd i Elle Woods karakteristiske yndlingsfarge, matchende rosa leppestift og perler både i ørene og rundt halsen, oppfylte filmstjernen trolig en stor drøm for lille Will.

Utkledd som fireåringens filmfavoritt, holder Reese opp en plakat der hun ønsker ham god bedring - og kommer med en egen støtteerklæring til gutten.

- Dette er til en av de sterkeste fireåringene jeg kan tenke meg. Will - jeg hører at kjemper så hardt og modig mot kreft og at du på sykehuset har sett masse på «Legally Blonde» og elsket den. Jeg håper dette får deg til å le!, skriver Hollywood-stjernen til Instagram-bildet.

TRAVEL: 38-åringen har spilt inn fire filmer det siste året, men lar seg engasjere på sosiale medier. Her er hun avbildet på farten i Beverly Hills forrige uke.  Foto: Stella Pictures
TRAVEL: 38-åringen har spilt inn fire filmer det siste året, men lar seg engasjere på sosiale medier. Her er hun avbildet på farten i Beverly Hills forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ville at du skulle få vite at jeg lagde dette skiltet til ære for deg - og jeg sender deg en stor, stor klem og håp om mine bønner. Bare vit det - jeg er en veldig stor fan av DEG!, understreker Oscar-vinneren videre.

Samtidig oppfordrer «Vann til elefantene»-skuespilleren andre Instagram-brukere til å poste sine egne hilsener til Will med emneknaggen #TeamWill, slik at han kan få med seg alle ønsker om god bedring. 

Reese Witherspoons lille kampanje kan foreløpig ikke måle seg med «The Ice Bucket Challenge», der superstjernene lar seg dynke i isvann for å øke støtten og oppmerksomheten rundt den uhelbredelige nervesykdommen ALS, men flere Instagram-brukere har de par siste dagene fulgt den sympatiske stjernens oppfordring.

LES OGSÅ: Dette bildet burde ha avslørt Brad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer