Her oppfyller Johaug barndomsdrømmen

Seoghør.no ble med Tour de Ski-stjernen på hennes eksklusive fotoshoot. Se hvordan det gikk!

Publisert

SEOGHØR.NO: Langrensstjernen Therese Johaug kjemper for tiden om medalje i Tour de Ski, og er et av Norges største gullhåp i VM i Falun i februar.

Men 26-åringen har også talent som modell. Det viste hun på en fotoshoot for motehuset Eger i Oslo.

Da Seoghør.no møtte henne mellom slagene, avslørte den blide jenta fra Dalsbygda at hun har vært interessert i klær helt siden hun var liten.

Se video fra Thereses fotoshoo på motehuset Eger øverst i saken!

SER IKKE PÅ SEG SELV SOM MODELL: - Jeg er skiløper, ikke modell. Men jeg har alltid vært opptatt av klær, sier Therese Johaug til Seoghør.no. Foto: Se og Hør
SER IKKE PÅ SEG SELV SOM MODELL: - Jeg er skiløper, ikke modell. Men jeg har alltid vært opptatt av klær, sier Therese Johaug til Seoghør.no. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg liker å pynte meg med fine kjoler og klær. Jeg skal innrømme at jeg pleide å leke prinsesse foran speilet da jeg var liten. Jeg har alltid vært en jentejente, sier hun med et smil.

Den populære blondinen har hatt stor suksess med sitt eget skihansker-merke.

Hun legger ikke skjul på at hun gjerne fortsetter med en karriere innen mote på fulltid, den dagen hun legger skiene på hylla.

- Gir meg inspirasjon

- Jeg håper å utvikle hanskemerket mitt og å fortsette samarbeidet mitt med blant annet Eger  . Jeg kjenner at dette gir meg inspirasjon også til å prestere i skisporet.

POPULÆR: Therese Johaug er en av Norges mest suksessrike idrettsutøvere. Her er hun i aksjon i Holmenkollen i 2012. Foto: Stella Pictures
POPULÆR: Therese Johaug er en av Norges mest suksessrike idrettsutøvere. Her er hun i aksjon i Holmenkollen i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Therese har etter hvert blitt godt vant til å stille opp på fotoshoots for sponsorer, men 26-åringen insisterer på at hun ikke ser på seg selv som en modell.

- Jeg er skiløper og har mine mål for sesongen. Det er å gå fort på ski, spesielt i Tour de Ski og i VM i Falun. Men jeg føler meg priveligert som har fått mange sponsorer.

Ble sminket opp som pensjonist

Klesvisningen var i en helt annen stil enn markedskampanjen til Drammen PapirEngros, som Therese tidligere i år frontet sammen med langrennskollega Martin Johnsrud Sundby.

I reklamekampanjen ble Therese og Martin sminket om til pensjonister.

Forvandlingen førte til en sterk reaksjon fra Johaug, da hun så bildene.

– Jeg fikk helt sjokk, det så helt vilt ut - og helt ekte. Det var helt annerledes enn det jeg pleier å gjøre. Jeg gjør jo noen oppdrag i året, og der er det annen sminke som gjelder, sa langrennsesset.

 

LES OGSÅ: Millionene ruller inn for Johaug

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer