Her oppfyller Emma Watson sin store drøm

«Harry Potter»-skuespilleren er ikke som andre Hollywood-stjerner.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Emma Watson (24) er kanskje best kjent som den skoleflinke Hermine i «Harry Potter».

Hun er for tiden aktuell med filmen «Noah», men stjernen har flere baller i luften.

Søndag 26.mai fikk 24-åringen sitt vitnemål for fullført bachelrograd i engelsk litteratur. 

Harry Potter-stjernen har studert på det anerkjente Brown- universitetet, samtidig som hun spilte i flere store Hollywood-produksjoner. 

Watson startet sine studierflere år siden, for så å ta en pause for å fortsette filmkarrieren. Nå er hun endelig ferdig, og har tydelig vært fornøyd med studielivet. 

- Den første dagen jeg gikk inn i kantinen så alle på meg og ble helt stille. Det var ganske tøft. Jeg måtte si til meg selv at jeg bare måtte puste dypt og samle mot, sa hun til Sunday Times.

ENGELSK LITTERATUR: Emma Watson (24) mottar sitt vitemål for fullført bachelorgrad.  Foto: Stella Pictures
ENGELSK LITTERATUR: Emma Watson (24) mottar sitt vitemål for fullført bachelorgrad. Foto: Stella Pictures Vis mer

Travel student

Watson har hatt det travelt mens hun har holdt på med studiene. Både deler av «Harry Potter og dødstalismanene», «The Perks of Being a Wallflower», «This is the End» og «Noah» har blitt utgitt, samtidig som hun har studert.

- Jeg har ikke en gang blitt spurt om å gi en autograf. Jeg hadde fest for over hundre studenter og ikke en eneste person la ut bilde på facebook, sa hun fornøyd til US Weekly

Men man kan ikke akkurat si at bachelorgraden var nødvendig for hennes karriere, for Watsons siste film, «Noah», brakte inn hele 43 millioner dollar bare på premieren. 

Emma Watson var nylig en av gjestene på prins Williams veldedighetsmiddag. Til inntekt for «The Royal Marsden Hospital», som prins William har vært beskytter for siden 2007.

VELDEDIGHETSMIDDAG: Emma Watson og Kate Moss på veldedighetsmiddagen som prins William holdt.  Foto: Stella Pictures
VELDEDIGHETSMIDDAG: Emma Watson og Kate Moss på veldedighetsmiddagen som prins William holdt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Blant gjestene var Kate Moss, Cara Delevigne, Cate Blanchett, Emma Watson, Helena Bonham Carter, «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner, Downton Abbey-stjernen Lily James og «Sherlock Holmes»-skuespiller Benedict Cumberbatch.

PENT KLEDD: Emma Watson før veldedighetsmiddagen prins William holdt.  Foto: Stella Pictures
PENT KLEDD: Emma Watson før veldedighetsmiddagen prins William holdt. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Deltok på veldedighetsmiddag