Her oppdager Truls hva som har skjedd med leppa

- Den fortsetter bare å utvide seg.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Truls Svendsen (42) har opplevd mange prøvelser mens han har gått på ski over Grønland sammen med eventyrer Cecilie Skog (40).

I søndagens episode av «Tjukken & Lillemor» på TV 2, opplever komikeren en ny fysisk utfordring som tydeligvis kan oppstå når man deltar på ekspedisjon.

Underleppa til Truls hovner nemlig plutselig opp til i hvert fall dobbel størrelse.

- Da våkna jeg til en ny tur... Men det er en ting som bare fortsetter å utvide seg, og det er... denne underleppa her, sier han i episoden mens han filmer den iøynefallende leppa si.

Se klippet øverst i saken!

Til Seoghør.no forklarer Truls hva som var årsaken til hevelsen.

- Jeg ble solbrent, på grunn av sterk sol selvfølgelig. Og det at jeg gikk og hang så mye med leppa, gjorde at den ble sterkt utsatt, forteller han spøkefullt.

Saken fortsetter under bildet.

UTFORDRENDE: Truls Svendsen har tidligere fortalt at han gikk ned omlag 20 kilo i forbindelse med ekspedisjonen over Grønland. I søndagens episode viser han frem en annen fysisk følge av den krevende turen. Foto: TV 2
UTFORDRENDE: Truls Svendsen har tidligere fortalt at han gikk ned omlag 20 kilo i forbindelse med ekspedisjonen over Grønland. I søndagens episode viser han frem en annen fysisk følge av den krevende turen. Foto: TV 2 Vis mer

Dette er altså ikke første gang på ekspedisjonen at Truls Svendsen har fått problemer. Forrige søndag fikk TV-seerne med seg at komikeren måtte kaste opp, da han trakk en tung pulk opp en bakke.

- Egentlig var det ganske godt å få det opp. Men jeg ble jo litt bekymret over at kroppen reagerte slik dag én på en lang ekspedisjon, fortalte han til Seoghør.no om hendelsen.

Og i den første episoden fikk seerne et innblikk i en temmelig intim rutine Truls og Cecilie måtte bli vant til - nemlig å tisse på flaske når det var for kaldt til å forlate teltet nattestid.

- På natta kunne det være opptil minus 30 ute, og da er det fint å slippe å kle på seg og gå ut, forklarte Truls Svendsen til Seoghør.no.

«Tjukken & Lillemor» kan du se på TV 2 søndag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg har visst litt dristig utringning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer