- Her om dagen sovna jeg faktisk på do

Kathrine Sørland innrømmer at det travle småbarnslivet går ut over skjønnhetssøvnen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Kathrine Sørland presentere TV-dokumentaren «Supermamma» i videoen øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland (32) er travelt opptatt med TV-programmene «Size Zero» og «Supermamma», å være kleskjeden Lindex' ansikt utad og jobbe med diverse modelloppdrag.

I et intervju med programlederne Anne Marte Moe og Guro Trinterud i radioprogrammet «Storbymorgen» på P5, som sendes tirsdag 21. mai, kommer det fram at den flotte 32-åringen bruker lang tid på morgenstellet - avslører at også hun er trøtt når rutinene gjennomføres:

- Jeg har sikkert brukt halve livet mitt på badet. Bare spørr mannen min, han står der og bare: «Kommer du snaaart?». Her om dagen så sovnet jeg faktisk på do. Jeg våknet av at hodet datt ned, og at jeg nesten datt av doen! Gud, så flaut.

Sørland er mamma til lille Leon (4), som hun har med ektemannen Andreas Holck (42).

Tidligere i år gikk Sørland på diett for å teste ut om hun kunne slanke seg til en amerikansk size Zero - barnestørrelse 12 år - i forbindelse med TV-dokumentaren med samme navn, og avslørte at fikk søvnproblemer, hadde lite energi og ble sur og grinete som følge av underernæringen.

- Med lite mat i kroppen hadde jeg veldig lite til overs for min sønn Leon og min mann. De nærmeste oppdaget meg på en annen måte. Det var ikke noe stas. Når du da skal være forelder, og si «nei, nå må du gå å legge deg Leon», du orker ikke det en gang. Det var veldig skremmende. 

Se Kathrine Sørland presentere TV-dokumentaren «Supermamma» i videoen øverst i saken!


LES OGSÅ: Monica Cruz fikk hjelp av sæddonor - denne uken ble hun mamma
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer