TESTBILDET: Seher-reporter Anders Myhren testet intetanende komposisjonen og lysforholdene foran nudiststranden på Huk. Men statsminister Jens Stoltenberg visste bedre. Foto: Per Ervland/Seher.no
TESTBILDET: Seher-reporter Anders Myhren testet intetanende komposisjonen og lysforholdene foran nudiststranden på Huk. Men statsminister Jens Stoltenberg visste bedre. Foto: Per Ervland/Seher.noVis mer

Her nektet Jens Stoltenberg å stå

Seher.no ante ikke hva som befant seg i bakgrunnen. Heldigvis visste Stoltenbergs folk det - og nektet fotografering med god grunn.

SEHER.NO: Det var i forbindelse med Seher.nos intervju med stasminister Jens Stoltenberg (50) til vår sesongspalte Sommerpraten på Bygdøy denne uken, at det holdt på å gå galt.

Vår husfotograf Per Ervland ville gjerne ta bilde ytterst på betongpromenaden på sjøsiden av Hukodden restaurant.

Alt var vel så langt, men da Seher foreslo hvordan statsministeren kunne stå, ble det kontant satt foten.

- Nei, ikke med den bakrunnen. Det er nudsiststranden, var beskjeden fra én av Stoltenbergs rådgivere.

Det var godt han sa fra, for Seher.nos utskremte hadde ingen anelse om at de hadde foreslått å avfotografere landets leder med en skare nakne solbadere i bakgrunnen.
- Jeg ante ikke at det var nudisatrand der. Jeg så bare at det var den perfekte bakgrunn, med linjer og fin balanse - og lyssettingen var veldig fin med en hvit vegg som reflekterte lyset. Og så kunne jeg plassere statsministeren slik at han slapp å få solen direkte i øynene, forteller husfotograf Per Ervland.

Istedet ble bildet tatt et stykke inn på området, med statsministeren vendt i en litt annen himmelretning. Og så unngikk vi skandale.

Badegjester på nudistranden på Huk har tidligere reagert på at pressen gar tatt bilder av dem.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hagen vraker naken stang

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.