MILITÆRPARADE: Pia Haraldsen og moren Jasmin overrasket beilerne med å møte i militær uniform på den første daten i deres nye sjekke-serie "Pia og Jasmin" på TV3. Foto: TV3
MILITÆRPARADE: Pia Haraldsen og moren Jasmin overrasket beilerne med å møte i militær uniform på den første daten i deres nye sjekke-serie "Pia og Jasmin" på TV3. Foto: TV3Vis mer

Her møter Pia frierne

Byttet ut galla-kjolen med uniform - se video.

Se video av Pias møte med frierne nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mandag sendes første episode av "Pia & Jasmin" på TV3 - hvor Pia Haraldsen (28) og hennes mor Jasmin (56) skal lete etter en kjæreste blant hver sine sju kandidater.

Men selv om Pia er kjent for sin sans for eksklusive kjoler på fest, var det lite luksus over antrekket under det første møtet med frierne før avreise til den franske Rivieraen.

Mannfolkene - som ventet spent på Bogstad gård- fikk hakeslepp da Pia og mamma Jasmin ankom i jepp ikledd militærantrekk.

- Dere må vise at dere er menn. Derfor skal dere nå kjempe mot hverandre i paintball, sier Pia og Jasmin til stor latter fra frierne.

Mandag sa Pia til VG at både hun og moren har funnet kjærligheten i løpet av Frankrike-oppholdet.

Men ikke alle deler av TV-datingen var like rosenrøde for Pia.

- Nå er jeg veldig spent og gleder meg til å komme i gang med å prate med beilerne, men det blir tøft å sende hjem folk, sa hun til Seher.no da vi møtte henne under innspillingen i Frankrike i juni.

Pia og Jasmin ser du på TV3 mandager kl 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er forelsket og lykkelig[obj:media:7971]