«Paradise Hotel» 2017:

Her møter Paradise-Martine sin største frykt

Martine Lunde tok utfordringen på strak arm.

- ÆSJ!: «Paradise Hotel»-deltager Martine Lunde møtte sin største frykt. Mens det hele pågikk, måtte hun svare på ti kjappe spørsmål, blant annet på hva hun føler for deltageren Aleksander Sæterstøl. Video: Kine Falch / Ingrid Cogorno Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Deltakerne i reality-serien «Paradise Hotel» måtte fort vende seg til insekter og andre eksotiske krypdyr da de sjekket inn på det fantastiske hotellet i Mexico.

For deltaker Martine Lunde (20) var dette lettere sagt enn gjort, ettersom hun har ekstrem fobi for edderkopper.

Seoghør.no utfordret henne derfor til å møte sin største frykt, nemlig å holde en stor, hårete edderkopp av typen tarantell.

Jo raskere hun klarte å svare på våre ti kjappe spørsmål, jo raskere fikk hun fjerne edderkoppen fra hånda si.

  • Se hvordan det gikk da vi møtte Martine Lunde i Oslo Reptilpark i videoen øverst i saken!

Saken fortsetter nedenfor.

TOK UTFORDRINGEN: Martine Lunde måtte bite tennene sammen da hun fikk edderkoppen plassert i hånda. Foto: Seoghør.no
TOK UTFORDRINGEN: Martine Lunde måtte bite tennene sammen da hun fikk edderkoppen plassert i hånda. Foto: Seoghør.no Vis mer

Fant tonen i Mexico

I videoen svarer Martine blant annet på hva hun føler for realitykollega Aleksander Sæterstøl (20), som hun fant tonen med i programmet.

Duoen var de første som hoppet til køys i årets sesong, noe de iherdig prøvde å skjule for kameraene.

De to deltakerne har beholdt den nære kontakten også etter innspillingen, og overfor Seoghør.no røper de at de har hengt sammen nesten hver dag etter at de kom tilbake til Norge.

- Han er en utrolig snill person som bryr seg om andre, og så ser han jo veldig bra ut. Selv om han bor i Bergen og jeg i Oslo, så møtes vi ganske ofte, sier Martine til Seoghør.no.

Om de har blitt kjærester ennå, vil verken Martine eller Aleksander svare på.

- Du kan si at vi dater, ja, har Sæterstøl forklart.

Saken fortsetter under bildet.

MER ENN BARE VENNER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl fant tonen da de var partnere inne på «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch
MER ENN BARE VENNER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl fant tonen da de var partnere inne på «Paradise Hotel». Foto: Kine Falch Vis mer

Mange rare henvendelser

Oslo-jenta sjekket inn på hotellet i andre uka, men var allerede kjent for mange. Martine Lunde har per dags dato 151 000 følgere på Instagram, men antallet var også skyhøyt før hun ble TV-kjendis.

De siste årene har jobben hennes vært å dele bilder på det sosiale mediet, og etter Paradise-deltakelsen har hun også gjort suksess med bloggen sin.

- Jeg driver med Instagram på fulltid og tjener penger på kontoen min. Det er veldig gøy, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

💖

Et innlegg delt av Martine Lunde Aarsrud (@martinelunde)

Hun forklarte at hun mottar en rekke merkelige henvendelser fra følgere.

- Det er flere som kontakter meg og spør om de kan kjøpe trusene mine, og mange menn som sender meg nakenbilder. Det er også flere som har spurt om de kan betale for å henge med meg, altså være «suger daddy». Jeg ler bare av det egentlig, det er jo ganske spesielt, forklarte hun.

DET BESTE SIDEN BILL CLINTON: Asle Hansen lar seg imponere over sex-bortforklaringen til Aleksander og Martine. Og han lar seg imponere over Rebeccas villdyr-reaksjon. Video: Asle Hansen / Lise Rafaelsen Vis mer

LES OGSÅ: «Paradise»-deltakerne får hakeslepp når de ser gjestedommeren

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer