Cheryl gravid med One Direction-stjernen:

Her møter Liam (14) sin framtidige barnemor (24) for første gang

- Jeg liker deg. Du er veldig søt!

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer Vis mer
Publisert

De siste månedene har det stormet rundt artisten Cheryl Ann Fernandez-Versini (33), tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy.

Ryktene om at hun og kjæresten, Liam Payne (23) fra One Direction, venter barn har vært slått opp i flere internasjonale medier.

På tirsdag virket det likevel som 33-åringen endelig hadde bestemt seg for å vise frem magen, og angivelig med dette bekreftet at duoen venter barn.

Spoler man imidlertid ni år tilbake i tid, finner man en meget sjarmerende start på det som i dag regnes som et av Hollywoods største par.

Flørtet med dommeren

I 2008 gjorde den 14 år gamle Liam Payne som mange unge jenter og gutter har gjort før ham - gikk på audition til «X-Factor» i håp om å sjarmere dommerne i senk.

Med låta «Fly me to The Moon», var det bare såvidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

VERDENSKJENTE: Liam Payne (t.v), Louis Tomlinson, Harry Styles og Niall Horan er en del av boybandet One Direction. Foto: NTB scanpix
VERDENSKJENTE: Liam Payne (t.v), Louis Tomlinson, Harry Styles og Niall Horan er en del av boybandet One Direction. Foto: NTB scanpix Vis mer

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

Seansen har de siste dagene blitt mye delt i sosiale medier, etter at nyheten om at paret angivelig venter barn ble kjent.

Tok ut separasjon

På daværende tidspunkt var 24 år gamle Cheryl imidlertid gift med fotballspiller Ashley Cole, og det skulle samtidig vise seg at Payne ikke nådde langt i sesongen.

Deres veier ble dermed skilt, men da Payne forsøkte seg i konkurransen på ny i 2010, endte det som kjent med enorm suksess i gruppa One Direction.

Selv om det skulle ta mange år før paret ble koblet sammen på romantisk vis, kom nyheten om at Payne og Fernandez-Versini er et par i februar.

Dette skjedde kort tid etter at Cheryl og eksmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini hadde tatt ut separasjon.

Saken fortsetter nedenfor.

SLUTT: For tolv måneder siden separerte popstjerna Cheryl Fernandez-Versini (33) (tidligere Cole) fra ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (35). Da hadde paret bare vært gift i 18 måneder, og de fem siste av dem bodde de fra hverandre. Foto: NTB Scanpix

SLUTT: For tolv måneder siden separerte popstjerna Cheryl Fernandez-Versini (33) (tidligere Cole) fra ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (35). Da hadde paret bare vært gift i 18 måneder, og de fem siste av dem bodde de fra hverandre. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Artisten har tidligere uttalt at hun etter hvert vil bytte etternavn og fokusere på sitt nye forhold.

Som 19-åring var Cheryl selv med i et talent-program, «Popstars: The Rivals» i England, der hun og Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts og Kimberley Walsh gikk av med seieren.

Sammen ble de jentegruppa Girls Aloud som toppet de britiske listene i flere år.

Etter platesuksess med jentegruppa Girls Aloud og påfølgende tv-suksess som dommer i «X Factor» ble 33-åringen i 2010 kåret til Storbritannias tredje største kjendis.

VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne smilte til det oppmøtte pressekorpset da de skulle inn på en julekonsert i London tirsdag. I en tettsittende, grønn kjole viste den 33 år gamle stjernen frem det som angivelig skal være en babymage, som hun i månedsvis har prøvd å holde skjult. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne smilte til det oppmøtte pressekorpset da de skulle inn på en julekonsert i London tirsdag. I en tettsittende, grønn kjole viste den 33 år gamle stjernen frem det som angivelig skal være en babymage, som hun i månedsvis har prøvd å holde skjult. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Har fått 11 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer