CAVALLIS CAFÈ: Slik ser Roberto Cavallis kafè i Firenze ut. Foto: Se og Hør
CAVALLIS CAFÈ: Slik ser Roberto Cavallis kafè i Firenze ut. Foto: Se og HørVis mer

Her møter du Cavalli

Kjendisdesigneren og kvinnebedåreren Roberto Cavalli har sin egen kafé i Firenze. Selvsagt dukket han opp da vi besøkte den for noen uker siden - to dager på rad!

SEOGHØR.NO (Firenze): Da Se og Hør nylig besøkte Firenze, den vakre byen som regnes som inngangsporten til det italienske eventyrriket Toscana, gjorde vi som vi alltid gjør - vi gikk på Caffè Giacosa.

Dette er Roberto Cavallis (73) egen kafé som ligger vegg i vegg med forretningen hans i den mest eksklusive delen av superdesignerens fødeby, i via della Spada.

Og to dager på rad, når vi sitter der med en cocktail etter dagens shoppingrunde, kommer Cavalli fra leiligheten sin i nærheten for å kaste glans over kafeen. Han er ikke alene, men sammen med sin vakre og vesentlig yngre kjæreste Lina Nilson.

FINT PAR: Roberto Cavalli og kjæresten Lina Nilson på stranden i Miami. Foto: All Over Press
FINT PAR: Roberto Cavalli og kjæresten Lina Nilson på stranden i Miami. Foto: All Over Press Vis mer

Den første kvelden kommer han slentrende i joggebukse, hilser på en bekjent som sitter på bordet bortenfor oss og er borte før vi får summet oss.

Men kveld nummer to er Cavalli og Nilson pent antrukket og setter seg ned på nabobordet.

Forbipasserende stopper opp og får tatt bilder av seg selv sammen med designeren, og Se og Hør kan selvsagt ikke være dårligere.

Cavalli er blid som en lerke, stiller gladelig opp, og når vi velger å gjøre litt mer ut av bildet og stiller oss rygg til rygg, gliser Cavalli fra øre til øre mens både kjæresten Nilson og gjestene på de andre bordene ler og roper.

LEKKERBISKENER: På Caffè Giacosa er de rause med barsnacksen.
LEKKERBISKENER: På Caffè Giacosa er de rause med barsnacksen. Vis mer

Så skulle du besøke Firenze, vet du hvor du skal nyte en drink. Det skal sies at designeren slett ikke er hjemme til en hver tid, men er han i byen er muligheten stor for at du treffer ham på Caffè Giacosa sånn i 6-7-tiden på kvelden, og han vil garantert la seg fotografere sammen med deg!

LES OGSÅ: Skal du til London er dette fine cocktailsteder.