DEBUT MED BRAK: Stina Lundberg Dabrowski hadde nok håpet på en bedre debut enn det hun fikk med debattprogrammet sitt. Foto: Stella Pictures
DEBUT MED BRAK: Stina Lundberg Dabrowski hadde nok håpet på en bedre debut enn det hun fikk med debattprogrammet sitt. Foto: Stella PicturesVis mer

Her mobbes hun på tv

Den svenske tv-stjernen fikk ingen drømmestart i sitt nye program.

SEHER.NO: Stina Lundberg Dabrowski (57) gledet seg til premieren for det nye programmet hennes "Debatt"  på svensk tv. Debutprogrammet endte derimot i katastrofe for tv-personligheten.


Ble ikke sensurert
I innledningen av programmet får seerne høre en mann som informerer om en sms-funksjon på en rullende bakgrunn i studioet. Artig nok det, men i etterkant kunne nok Dabrowski ønske at denne funksjonen aldri hadde vært oppfunnet.


- De beste innleggene vil vises, sa mannen i tv-ruta.


Problemet var bare at inleggene ikke ble sensurert, og angrepene veltet dermed nærmest ut av tv-skjermen.


- Det er klart jeg ikke har lyst til å bli angrepet direkte på tv, sier hovedpersonen selv.


Så ikke kritikken
Men angrepene, de kom. Først i form av nyanserte debattinnlegg, deretter private angrep på programlederen - angrep som alle som fulgte programmet lett var vitner til. Dabrowski ble kalt for en katastrofe, mens programmet ble omtalt som et "drittprogram", ifølge Aftonbladet.


 - Det var dumt at han sa at de beste innleggene ville vises, han burde heller sagt de mest oppsiktsvekkende. Jeg skal ta det opp med ham, sier programlederen til den svenske avisen.


Men hell i uhell: Dabrowski så ikke all kritikken før etter at sendingen var gjennomført.


- Ikke morsomt
- Jeg så ikke innleggene, nei, jeg stod nemlig med ryggen til dem. Og jeg hadde nok blitt lei meg hvis jeg hadde sett dem der og da, sier hun.


57-åringen lar likevel ikke episoden gå alt for mye inn på henne.


- Det var ikke noe morsomt. Men det var jo tross alt mitt første debattprogram.


Vil så Dabrowski fjerne sms-funksjonen til neste sending?


- Nei, hvis seerne sitter hjemme og tenker "Hva er det her for noe elendig dritt", så har de det vel kanskje bedre hvis de får gitt uttrykk for det i programmet mitt, sier hun til samme kilde. 


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.