Her mister hun selvkontrollen

«Fangene på fortet» er tilbake. Se det første videoklippet her!

SKUMLE EDDERKOPPER: Jannike Kruse får skjelven når hun blir bedt om å inspisere et rom med tarantellaer i «Fangene på fortet» på TV3. Foto: TV3
SKUMLE EDDERKOPPER: Jannike Kruse får skjelven når hun blir bedt om å inspisere et rom med tarantellaer i «Fangene på fortet» på TV3. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Jannike Kruse i «Fangene på fortet» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter ni års pause er det søndag klart for en ny runde av programmet «Fangene på fortet» på TV3, hvor kjendiser kaster seg ut i både fysiske og psykiske utfordringer på franske Fort Boyard.

En av de som får det tøffest i det første programmet, er skuespilleren Jannike Kruse.

- Jeg husker godt de tidligere utgavene av «Fangene på fortet» og visste godt hva jeg ble med på. Men jeg ble overrasket over min egen reaksjon, sier Kruse til Seher.no.

Den største utfordringen møtte hun i fortets edderkopprom, hvor hun måtte snu på tarantellaene etter tur for å finne den som skjulte et kodeord.

En tydelig opprørt Kruse roper i innslaget «Jeg klarer det ikke, jeg klarer det ikke» i møtet med de lodne krabatene.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli redd, men jeg hadde ikke holdt en tarantella før jeg kom inn i det rommet heller.

- Det ble ikke noe lettere av at vi fikk vite at de faktisk er veldig skjøre og kan eksplodere hvis man griper dem for hardt . Det gjorde det enda vanskeligere å få tak på dem.

Kruse sier edderkopp-plukkingen var noe av det skumleste hun opplevde på fortet og hun gruer seg til å gjenoppleve det på TV-skjermen.

Men bortsett fra et par skrekkinngytende konkurranser, stortrivdes hun i selskap med de andre kjendisdeltakerne og programlederne Jenny Skavlan og Daniel Franck.

- Vi hadde det veldig gøy og en av de som overrasket meg mest under innspillingen, var Lene Alexandra Øien. Hun viste imponerende form, sier Kruse til Seher.no.

«Fangene på fortet» ser du søndager kl 20.30 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Se de første scenene fra årets «Paradise Hotel»[obj:media:9350]