Her mister hun kontroll over kjolen

Popstjernen viste litt mer enn planlagt på scenen...

<strong>PUPPEGLIPP:</strong> Det var mens artisten Nicky Minaj opptrådte på det direktesendte TV-showet «Good Morning America» at puppeglippen skjedde.  Foto: All Over Press
PUPPEGLIPP: Det var mens artisten Nicky Minaj opptrådte på det direktesendte TV-showet «Good Morning America» at puppeglippen skjedde. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var nok mange amerikanere som satte morgenkaffen i halsen i dag tidlig da brystvorten til artist Nicky Minaj (29) tilfeldig poppet fram fra den lille toppen hun hadde på seg.

Minaj opptrådte på det direktesendte TV-showet «Good Morning America» da puppeglippen skjedde.

Ifølge nettstedet TMZ.com har hendelsen skapt furore, og «The Parents Television Council» (PTC) reagerer med vantro på hvordan TV-kanalen kunne sende klippet.

- Istedenfor å be om tilgivelse kan de heller begynne å innføre fem sekunders forsinkelse på direktesendte TV-shows, slik som så mange amerikanere har bedt om, sånn at dette ikke skjer igjen, sier Tim Winter, presidenten i «PTC».

Det er nemlig ikke første gang en amerikansk artist viser mer enn planlagt under et TV-show. Under den direktesendte «Super Bowl»-sendingen i februar 2004 klarte Justin Timberlake å rive av Janet Jackson BH-en sånn at den ene puppen hennes kom til syne. Også denne hendelsen ble heftig debattert i USA og førte til at TV-kanalen «CBS» fikk en bot på rundt tre millioner kroner.

Nicky Minaj selv, som er mest kjent for å ha bidratt på Kanye West-hiten «Monster», tar det hele med knakende ro.

- Jeg følte kjærligheten. Folkens, dere ga meg akkurat livet - takk «Good Morning America»!, tvitret Minaj i etterkant av showet.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun slo armene rundt ham bakfra


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer