MISTET HÅRET: - Jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg unna frisøren for å klippe meg helt kort, sa Freddy dos Santos etter at han onsdag lot krøllene falle til inntekt for TV3 og P4s  "Rød Nese"-aksjon. Foto: Anders Myhren/Sølve Hindhamar, Seher.no
MISTET HÅRET: - Jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg unna frisøren for å klippe meg helt kort, sa Freddy dos Santos etter at han onsdag lot krøllene falle til inntekt for TV3 og P4s "Rød Nese"-aksjon. Foto: Anders Myhren/Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Her mister Freddy håret

- Jeg er nervøs for å se hvor store viker jeg har under krøllene. Se video!

 Se Freddy miste håret i video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Vålerenga-spilleren Freddy dos Santos har blitt nesten like kjent for sine karakteristiske lange krøller som for bedriftene på fotball-banen, men onsdag lot han lokkene forsvinne - til inntekt for Redd Barna.

 - Jeg har tatt det pent, men merker at jeg begynner å bli litt svett nå. Jeg er nervøs for å se hvor store viker jeg har under krøllene, sa 33-åringen til Seher.no før han skulle til pers i P4-programmet "Michael Direkte".

Den stolte "frisøren" var Sandnes-kvinnen Grethe Thrane - som hadde gitt 14 000 kroner til TV3 og P4s "Rød Nese"-aksjon for å få gå løs på Freddy med barbermaskin.

- Hvorfor skulle jeg ikke gjøre dette? Jeg vil gi ham "melonsveis", slik jeg klippet guttene mine da de var små, lo hun, mens Freddys hår forsvant i ekspress-fart.

Hun synes Freddy bør gå med sin nye sveis i hvert fall en uke, før han forandrer på den. Men hovedpersonen var ikke sikker på om han klarer å oppfylle det ønsket.

- Jeg må nok klippe det helt kort, kanskje allerede i dag. Jeg angret med en gang jeg satte meg ned, men det viktigste er at man får inn penger til en god sak, smiler han, mens han klør seg i sitt atskillig mindre hårete bakhode.

VIF-trener Martin Andresen (32) gjorde store øyne da han fikk se Freddys nye sveis, og legger ikke skjul på at det nok kan komme noen kommentarer fra de andre spillerne.

- Jeg vet ikke hvor mye jeg skulle ha hatt for å gjøre det samme, sa han til Seher.no.

Freddy dos Santos er forberedt på at bildene av hans nye sveis kan føre til mye munterhet i VIF-garderoben, men trøster seg med at han ikke er den eneste som har stilt opp med rart hår på trening.

- Vi er vant til mye rart i Vålerenga. Den med det mest spesielle håret nå er vel Andreas Nordvik, trønder som han er, sier han med et smil.

P4 og TV3s "Rød Nese" aksjon (ekstern lenke) skal samle inn penger til Redd Barna fram til 29. november, da den avsluttes med TV-aksjon på TV3.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Se hvem vi traff i Oslo!

Se video av Freddy som mister håret her:


[obj:media:8169]