Her må Rita oppleve sin egen «begravelse»

Mentaltrener Erik Bertrand Larssen skyr ingen midler for å hjelpe 46-åringen i «Bertrands metode».

SEOGHØR.NO: Den profilerte mentaltreneren Erik Bertrand Larssen hjelper vanlige folk ved bruk av utradisjonelle metoder i «Bertrands metode» på TV3.

Denne uken skal han hjelpe Rita Heigre (46) fra Sørumsand med å forbedre livet sitt.

En av øvelsene operasangerinnen må igjennom, er å oppleve sin egen «begravelse». 46-åringen får bakoversveis når hun kommer inn på Larssens kontor, der en åpen, hvit kiste med blomsterkrans er plassert midt på gulvet.

- Å, herregud! Såpass! Akkurat... Oh my God, utbryter Rita når hun ser hva han har rigget til på kontoret.

Se video øverst i saken!

Noe motvillig legger Sørumsand-kvinnen seg ned i kisten, før Erik Betrand Larssen begynner å lese opp en relativt tøff, fiktiv nekrolog over livet hennes.

- Hun var en kvinne som hadde alle muligheter i livet... Men som valgte å gi seg på bunn, sier mentaltreneren mens Rita ligger i kisten med foldede hender.

Saken fortsetter under bildet.

SPESIELT STUNT: Rita fikk seg et lite sjokk, da hun oppdaget hva mentaltrener Erik Bertrand Larssen hadde forberedt til henne på kontoret sitt. Foto: TV3
SPESIELT STUNT: Rita fikk seg et lite sjokk, da hun oppdaget hva mentaltrener Erik Bertrand Larssen hadde forberedt til henne på kontoret sitt. Foto: TV3 Vis mer

Overfor Seoghør.no avslører sangerinnen at det å ligge i kisten ikke var så ubehagelig som man kanskje skulle tro.

- Jeg klarte ikke å ta det innover meg der og da. Jeg er jo operasanger og vant til kulisser og rekvisitter, så dette ble som å være på en scene for meg, forklarer hun via en SMS.

Se hele episoder av «Bertrands metode» på Se.no!

- Men i etterkant, når jeg ser på helheten og på de verktøyene jeg fikk av Bertrand, så har det hjulpet meg. Spesielt dette med å snakke positivt til seg selv, altså den indre dialogen, ble en vekker for meg, fastslår Rita Heigre overfor Seoghør.no.

Se hvordan det går med Rita i «Bertrands metode» på TV3 klokken 20.30!

ALTERNATIVE METODER: I «Bertrands metode» har mentaltreneren brukt diverse uvanlige øvelser for å hjelpe deltakerne. Her leser Erik Bertrand opp den fiktive nekrologen til Rita. Foto: TV3
ALTERNATIVE METODER: I «Bertrands metode» har mentaltreneren brukt diverse uvanlige øvelser for å hjelpe deltakerne. Her leser Erik Bertrand opp den fiktive nekrologen til Rita. Foto: TV3 Vis mer

LES OGSÅ: - Tom og Katie snakker ikke med hverandre

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.