Her lyver Rachel Nordtømme for åpent kamera

Nå legger hun seg langflat, og beklager løgnen som hun selv sto for. Se video!

LØY: - Nei, det skal jeg ikke. Hvem har sagt det? svarte Rachel Nordtømme i starten av august på Seher.nos spørsmål om hun har takket ja til årets «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren/Seher.no
LØY: - Nei, det skal jeg ikke. Hvem har sagt det? svarte Rachel Nordtømme i starten av august på Seher.nos spørsmål om hun har takket ja til årets «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Rachel Nordtømme forklare løgnen sin nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne måneden ble friidrettsjenta Rachel Nordtømme (22) presentert som en av høstens deltagere i TV 2-programmet «Skal vi danse». Like før hadde imidlertid Se og Hør avslørt hele listen over kjendisene som skal være med i programmet. På den listen var også Nordtømme representert.

Da Seher.no møtte Rachel i forbindelse programlederrollen hun hadde for TV 2 under kanalens Norway Cup-show like etter Se og Hørs avsløring - og før TV 2s offisielle «Skal vi danse»-lansering - valgte den vakre 22-åringen å lyve til åpent kamera om hennes kommende dansedeltagelse.

- Nei, det skal jeg ikke. Hvem har sagt det? svarte hun på Seher.nos spørsmål om hun har takket ja til «Skal vi danse».
 
- Det sto i Se og Hør...?

- Å ja. Nei, det har jeg ikke sett.

- Så det som har vært skrevet er altså feil?

- Ja, det er det, svarte Nordtømme ganske så kontant i intervjuet.

Like etterpå ble det altså klart at det hele var en løgn var Rachels side. Og da Seher.no møtte henne i forbindelse med TV 2s høstlansering i Bergen onsdag denne uka, konfronterte vi henne med nettopp det.

- Beklager! Jeg hadde fått beskjed om det. Jeg så jo intervjuet etterpå, og skjønte at jeg er dritdårlig til å lyve. Du skjønte det sikkert. Det jeg hadde fått beskjed om var «lyv så mye du vil», men du får ikke lov til å si noe - uansett. Jeg har jo visst om denne deltagelsen lenge, forteller hun lattermildt til Seher.no.

Nå gleder hun seg til - i full åpenhet - å ta fatt på livet som TV-danser i tiden som kommer.

- Det er en fantastisk gjeng, med masse forskjellige folk. Og konkurransemessig er det ingen som skiller seg ut på den ene eller andre måten. Det blir morsomt å skje hvem som vinner og hvem som går ut først, sier rachel Nordtømme til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir alltid spekulasjoner  

Se Rachel Nordtømme snakke om løgnen sin her:[obj:media:9904]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer