LØY: - Nei, det skal jeg ikke. Hvem har sagt det? svarte Rachel Nordtømme i starten av august på Seher.nos spørsmål om hun har takket ja til årets «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren/Seher.no
LØY: - Nei, det skal jeg ikke. Hvem har sagt det? svarte Rachel Nordtømme i starten av august på Seher.nos spørsmål om hun har takket ja til årets «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Her lyver Rachel Nordtømme for åpent kamera

Nå legger hun seg langflat, og beklager løgnen som hun selv sto for. Se video!

Se Rachel Nordtømme forklare løgnen sin nederst i saken!

SEHER.NO: Tidligere denne måneden ble friidrettsjenta Rachel Nordtømme (22) presentert som en av høstens deltagere i TV 2-programmet «Skal vi danse». Like før hadde imidlertid Se og Hør avslørt hele listen over kjendisene som skal være med i programmet. På den listen var også Nordtømme representert.

Da Seher.no møtte Rachel i forbindelse programlederrollen hun hadde for TV 2 under kanalens Norway Cup-show like etter Se og Hørs avsløring - og før TV 2s offisielle «Skal vi danse»-lansering - valgte den vakre 22-åringen å lyve til åpent kamera om hennes kommende dansedeltagelse.

- Nei, det skal jeg ikke. Hvem har sagt det? svarte hun på Seher.nos spørsmål om hun har takket ja til «Skal vi danse».
 
- Det sto i Se og Hør...?

- Å ja. Nei, det har jeg ikke sett.

- Så det som har vært skrevet er altså feil?

- Ja, det er det, svarte Nordtømme ganske så kontant i intervjuet.

Like etterpå ble det altså klart at det hele var en løgn var Rachels side. Og da Seher.no møtte henne i forbindelse med TV 2s høstlansering i Bergen onsdag denne uka, konfronterte vi henne med nettopp det.

- Beklager! Jeg hadde fått beskjed om det. Jeg så jo intervjuet etterpå, og skjønte at jeg er dritdårlig til å lyve. Du skjønte det sikkert. Det jeg hadde fått beskjed om var «lyv så mye du vil», men du får ikke lov til å si noe - uansett. Jeg har jo visst om denne deltagelsen lenge, forteller hun lattermildt til Seher.no.

Nå gleder hun seg til - i full åpenhet - å ta fatt på livet som TV-danser i tiden som kommer.

- Det er en fantastisk gjeng, med masse forskjellige folk. Og konkurransemessig er det ingen som skiller seg ut på den ene eller andre måten. Det blir morsomt å skje hvem som vinner og hvem som går ut først, sier rachel Nordtømme til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir alltid spekulasjoner  

Se Rachel Nordtømme snakke om løgnen sin her:[obj:media:9904]