Her lurer Jan Thomas «Tusvik & Tønne»

- Morsomt at de trodde det var sant, sier kjendisstylisten om avsløringen som fikk publikum til å bli stille. Se video!

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Tusvik & Tønne talkshow» blir de to programlederne, Sigrid Bonde Tusvik (35) og Lisa Tønne (37), rundlurt av kjendisstylisten Jan Thomas (48).

Både Lisa og Jan Thomas har vært åpne om sin botox-bruk, men da stylisten forteller om sin botox-slutt, lurer han duoen.

- Jeg slo an en spøk og fortalte at jeg hadde sluttet med botox fordi det sev ut i blodet og ga meg problemer med blant annet å løfte armene. Det var jo bare tull og jeg ble helt overrasket over at ingen lo, så jeg tror ikke de skjønte at det var tull, sier han lattermildt til Seoghør.no.

Jan Thomas hevder han ikke har sagt noe om lureriet hverken til Tusvik og Tønne eller TV 2, før nå.

LURTE: Jan Thomas var gjest i Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne sitt talkshow, og lurte de da han fortalte om sin botox-slutt. Foto: TV 2
LURTE: Jan Thomas var gjest i Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne sitt talkshow, og lurte de da han fortalte om sin botox-slutt. Foto: TV 2 Vis mer

Men Se og Hørs motepoliti tullet ikke med at han hadde sluttet med botox.

- Det var veldig morsomt at alle trodde det. Ingen i salen lo heller, og det synes jeg var så rart. Men jeg har sluttet med botox, fordi det ikke var pent lenger. Nå føler jeg at jeg ser bedre ut uten, sier han til Seoghør.no.

I torsdagens epsiode av «Tusvik og Tønne talkshow» lurer han komikerduoen på denne måten:

- Det er veldig lite i livet jeg ikke har prøvd, og da er det greit å vite i dag hva man ikke trives med. Derfor har jeg sluttet med botox nå. Jeg begynte jo å lesbe og fikk vanskeligheter med å skrive fordi det sev ut i blodet, sier han.

- Er det sant?!, svarer Sigrid.

- Mm. Jeg klarte ikke løfte armene og sånn. Jeg er ingen motstander for eller imot, man skal gjøre det som gjør en lykkelig. Men akkurat nå er ikke det noe for meg. Men kanskje i fremtiden så tyr jeg til sånne hjelpemidler, legger Jan Thomas til.

Seoghør.no har foreløpig ikke fått svar på våre henvendelser fra TV 2 eller Tusvik og Tønne.

«Tusvik og Tønne talkshow» sendes torsdager klokken 21.40 på TV 2.

HOLLYWOOD: Etter mange år i Los Angeles, følte Jan Thomas at det var helt vanlig å ta botox. Foto: NTB scanpix
HOLLYWOOD: Etter mange år i Los Angeles, følte Jan Thomas at det var helt vanlig å ta botox. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - De holder på med hverandre

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.