- RAR FØLELSE: Abigail Clancy hevder hun i starten syntes det var rart å gå rundt på fotoshooten uten annet dekke enn maling. Her blir hun forberedt av sminkørene. Foto: http://sportsillustrated.cnn.com
- RAR FØLELSE: Abigail Clancy hevder hun i starten syntes det var rart å gå rundt på fotoshooten uten annet dekke enn maling. Her blir hun forberedt av sminkørene. Foto: http://sportsillustrated.cnn.comVis mer

Her lurer hun leserne

- Jeg har blitt barbert og sprayet på steder dere ikke kan tenke dere, sier toppmodellen om kroppsmaling-stuntet.

 Se video av Abigail Clancys bikini-stunt nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Britiske Abigail Clancy har i løpet av de siste to årene gjort kometkarriere som modell i hjemlandet, og den foreløpige høydepunktet i karrieren er at hun ble plukket ut til å posere i den prestisjetunge badedrakt-utgaven av bladet "Sports Illustrated".

Men å få tak i den blonde 24-åringens bikini i butikken er en umulig oppgave. I likhet med flere av de andre jentene i bladet poserer nemlig Clancy i en badedrakt som er malt på kroppen.

- Det er ikke så glamorøst som det ser ut som. Jeg har blitt barbert og sprayet på steder dere ikke kan tenke dere. I starten er det veldig rart fordi man føler alle kan se puppene dine, men på slutten av dagen går man bare fritt rundt, sier hun med et smil i et videointervju med Sports Illustrateds nettside.

Clancy - som også er kjent som kjæresten til den engelske fotballstjernen Peter Crouch - hevder modelloppdraget er en drøm som går i oppfyllelse for henne.

- Helt siden jeg var en liten jente, har jeg sett på disse sterke, talentfulle og vakre jentene i Sports Illustrated. Jeg kan ikke fatte at jeg er en del av det, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Jeg så livet mitt passere revy

Se Abigail Clancy bli forvandlet med kroppsmaling her:
Swimsuit 2010: Models | Video | Olympic Stars | Dancing With The Stars | Bodypainting: Soccer WAGS