DEL AV PR-STUNT: Flere trodde at Carmen Electra hadde gått i "hjemmevideo-fella" slik flere andre Hollywood-stjerner har gjort. Det hele viste seg imidlertid bare å være et reklamestunt. Foto: All Over Press
DEL AV PR-STUNT: Flere trodde at Carmen Electra hadde gått i "hjemmevideo-fella" slik flere andre Hollywood-stjerner har gjort. Det hele viste seg imidlertid bare å være et reklamestunt. Foto: All Over PressVis mer

Her lurer hun fansen trill rundt

Den private hjemmevideoen viste seg å være et planlagt stunt...

SEHER.NO: Den siste uken har "Baywatch"-stjernen Carmen Electra (37) fått mye oppmerksomhet, da det som tilsynelatende så ut som en pikant hjemmevideo av stjernen ble spredt på internett.

Nå viser det seg at det slett ikke var en lekket hjemmevideo, men at det hele var et reklamestunt for merket Van Gils.

Denne uken ble nemlig del to av videoen lagt ut på på nettet, og der avsløres det at det hele er en reklame for mote og livsstilsmerket.

Se del 1 og den 2 av videoen her (ekstern lenke).

Det hollanske merket skal ifølge Ekstrabladet ha iscenesatt videoen hvor en lettkledd Carmen Electra kysset med en like lettkledd kvinne, og flørtet med kameramannen.

- Carmen har i flere år blitt sett på som en av de mest sexy kvinnene i verden. Hun har et utfordrende og stilfullt image, som passer til et dristig og smakfullt merke som Van Gils, sier reklameskaperene bak stuntet, ifølge Ekstrabladet.

I tillegg til å være skuespiller på film og TV, har Carmen Electra de siste årene gjort suksess med treningsvideoer basert på stripping, og som kabaretdanser i Las Vegas.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss påseher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Derfor poserer hun naken