Her løper Larsåsen i trapper - en dag før termin

- Lille gull har nok tilpasset seg treningen for godt, sier den høygravide norske idrettsutøveren og tidligere «Skal vi danse»-deltageren til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Den norske stavsprang-stjernen Cathrine Larsåsen  (28) kan føde når som helst, men lar ikke det legge noen demper på treningsiveren.

Tirsdag la hun ut en video av seg selv på sin Instagram-side, hvor hun løper i trapper.

Se videoen øverst i artikkelen!

VENTER PÅ Å BLI FORELDRE: Morten Jensen og Cathrine Larsåsen la ikke skjul på at de gleder seg til å bli foreldre, da de møtte opp på Se og Hørs kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth
VENTER PÅ Å BLI FORELDRE: Morten Jensen og Cathrine Larsåsen la ikke skjul på at de gleder seg til å bli foreldre, da de møtte opp på Se og Hørs kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Til Seoghør.no sier hun at hun har trent jevnt under hele svangerskapet.

- Jeg løper og hopper i trapper ca.en gang i uken med min treningsgruppe på Østerbro stadion. Det har jeg gjort hele svangerskapet.

Larsåsen tar imidlertid forholdsregler under treningen.

- Når de andre hopper spenst hopp 2-5 trinn, så hopper jeg kun ett og ett trinn. Jeg løper også mer "sprint" opp og ned når de gjør noe jeg ikke kan være med på, slik at jeg kan henge med på treningen. 

Nå venter hun og samboeren Morten Jensen (32) utålmodig på at fødselen skal komme i gang.

- Jeg hadde jo håpet treningen skulle ha en ekstra effekt dagen før termin,men kjenner ikke noe som så enda. Lille gull er nok tilpasset seg treningen for godt. Så han trives for øyeblikket alt for godt i magen..

- Men han må vel melde sin ankomst snart. Jeg venter i spenning, sier hun med et smil til Seoghør.no.

I januar viste Cathrine stolt fram sin babymage i en fotoshoot for Se og Hør.

- Graviditeten er det beste som har skjedd meg. Livet har fått en helt ny dimensjon, og jeg har fått et nytt og spennende forhold til kroppen min, sa Larsåsen den gang til Se og Hør.

Se video fra fotoshooten her:

LES OGSÅ: - Jeg har fått et nytt forhold til kroppen min