Her løper hun naken gjennom «Paradise Hotel»

Nykommeren Vida Lill overrasket realitykollegene og produsentene. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vida Lill Gausemel Berge (21) har allerede fått god kontakt med flere av årets «Paradise Hotel»-deltagere, etter at hun mandag sjekket inn i TV3s realityserie.

Og i onsdagens episode får den blide blondinen nok en stor mengde nye fans, når hun uten forvarsel bestemmer seg for å løpe naken gjennom hele «Paradise Hotel».

Naken-løpet kommer som en overraskelse på de andre deltagerne og produsentene som styrer kameraene på «Paradise Hotel», men selv synes Vida Lill at det ikke var noe problem å vise seg uten klær.

- Mitt forhold er nakenhet er rett og slett at alle bør være mer nakne. Har man en anledning til å være naken, så vær naken! sier hun etter vel gjennomført dyst.


21-åringens liberale holdning til nakenhet har imidlertid ikke blitt delt av alle de andre deltagerne i årets Paradise-sesong.

Tromsø-jenta Alina Lapteva sa i mars til Seoghør.no at hun var en av flere av jentene som valgte å dusje i bikini, fordi hun ikke ville vise seg naken på TV.

- Jeg bestemte meg tidlig for å at jeg ikke ville vise meg helt naken foran kameraene. Jeg synes ikke det er noe galt i å vise seg naken, men tenker mest på at det kan ødelegge for arbeidsmuligheter i fremtiden. Noe vil jeg ha for meg selv, sa jenta - som måtte forlate realityserien i april.

«Paradise Hotel» ser du mandag til fredag på TV3 kl. 21.30. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nektet å kle seg naken på «Paradise Hotel»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer