Her løper Beckham i undertøyet

David Beckham viser superkroppen for klesgiganten H&M.

SEOGHØR.NO:  David Beckham (37) er mange kvinners drømmemann, og nylig kastet kjekkasen klærne for å selge egendesignet undertøy for H&M.

De flotte bildene av den muskuløse fotballspilleren har vekket oppsikt verden rundt, og nå er idrettsstjernen i ferd med å spille inn nye reklamefilmer for klesmerket.  


Reklamefilmen, som er regissert av Madonnas eksmann Guy Ritchie (44), har premiere 6. februar og inneholder en lettkledd Beckham som løper rundt i gater og hager i Beverly Hills.

Ritchie skal i følge nettstedet The Inquisitr være kjempefornøyd med resultatet.

- David er den perfekte hovedrolleinnehaver. For meg føltes dette ut som noe mer en reklamefilm, det var som å regissere en kortfilm.

Beckham var da raskt ute med å gi regissøren skryt tilbake.

- Det å jobbe med Guy har vært en fantastisk opplevelse. Jeg håper at alle vil ha det like moro med å se på filmen, som jeg hadde med å lage den.

Ritchie har tidligere forvandlet fotballstjerner til Hollywood-skuespillere. I sin debutfilm, «Lock Stock And Two Smoking Barrels», castet han den tidligere Wimbeldon-stjernen Vinny Jones i en av hovedrollene.

Beckham har jobbet for H&M siden Februar 2011, og har tidligere uttalt at det var flaut å se reklamefilmen som for første gang ble vist under Superbowl det samme året.

Den tidligere Manchester United-spilleren leter fremdeles etter en ny klubb, og vurderer for øyeblikket tilbud fra 12 forskjellige klubber. Familien har nå bosatt seg i London.

Se video øverst i saken!

LES OGSÅ:   Sjekk den nye modellen i familien!